Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Octavia II 2,0tdi divne cvakanie spod odkladacieho priestoru

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte chcem sa spytat mam taky problem pod odkladacim priestorom mi pri otoceny kluca tak divne cvaka,jak keby som mal vyhodenu smerovku,je to taky zvlastny zvuk,ma stim niekto skusenosti,povedali mi ze tomozebyt nejaky servo motrcek cerstveho vzduchu ci nieco take,nevie niekto cenu pripade kolko bi stala oprava?? a mozem stim nadalej jazdit?? Dakujem

Nedávna téma na AB.EU,že? :)

Je to pohyb servomotorčekov,ktoré natáčajú klapky vzduchu.

Ano, su to servomotorceky, ale nemalo by to robit, neviem preco ale ten motorcek si nevie zapametat nulovu a jednotkovu polohu, tym padom ked by mal zastavit stale ide, a pretacaju sa v nom ozubene kolieska.

Niekedy to vyriesi reset klimatroniku. Mne osobne to robi tiez, ale ani reset nepomohol, nevsimam si to.

Je to bezna vec u Octavii II.

• 3 týdny později...

Ano, su to servomotorceky, ale nemalo by to robit, neviem preco ale ten motorcek si nevie zapametat nulovu a jednotkovu polohu, tym padom ked by mal zastavit stale ide, a pretacaju sa v nom ozubene kolieska.

Niekedy to vyriesi reset klimatroniku. Mne osobne to robi tiez, ale ani reset nepomohol, nevsimam si to.

Je to bezna vec u Octavii II.

Běžná věc to je, ovšem nesmí to dělat moc často, kdysi mi to dělalo také, ale po výměně jedné klapky v záruce se to skoro úplně vytratilo. Dělá to opravdu jen málokdy když se mění nastavení klapek např. při ruční změně nastavení směru (nohy, okno...) proudění vzduchu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.