Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Díky moc za přidání linky, zitra to nafotim, ty díry v kastli by seděly,takže zkusim vytrhnout ty plastíky a narvat to tam silou. Moc díky. Jinak rozdíl mezi seriovkou a sport je fakt znát, všem doporučuju :)

Vloženo

Jestli tím myslíš, že původně jsi tam měl napevno zacvaknutý jednodílný sedák a teď bys tam místo toho chtěl zaměnit dvoudílný sedák sklápěcí, tak to snadno předělat nejde. V předchozí diskuzi je popsané, že se musí upravit držáky do karoserie. Já to před několika lety řešil tak, že jsem sehnal výborného čalouníka a ten mi z dvoudílného sedáku předělal čalounění na můj původní jednodílný sedák. A výsledek parádní.

Vloženo

Přehodil to parádně..ten sedák vcelku má zdola vidět holý molitan, zatímco ty sklopné sedáky tam mají na suché zipy přidělané kusy čalounění a molitan je tak schovaný. když jsem si pro upravený sedák tehdy přijel, tak mi čalouník povídá, že nechtěl ten spodek vyhodit a že to upravil a tedy očalounil sedák i zespodu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...