Leden 17, 201510 r Díky moc za přidání linky, zitra to nafotim, ty díry v kastli by seděly,takže zkusim vytrhnout ty plastíky a narvat to tam silou. Moc díky. Jinak rozdíl mezi seriovkou a sport je fakt znát, všem doporučuju
Leden 17, 201510 r Jestli tím myslíš, že původně jsi tam měl napevno zacvaknutý jednodílný sedák a teď bys tam místo toho chtěl zaměnit dvoudílný sedák sklápěcí, tak to snadno předělat nejde. V předchozí diskuzi je popsané, že se musí upravit držáky do karoserie. Já to před několika lety řešil tak, že jsem sehnal výborného čalouníka a ten mi z dvoudílného sedáku předělal čalounění na můj původní jednodílný sedák. A výsledek parádní.
Leden 17, 201510 r já bych se z toho po.....smál, ten čalouník je řešení zkusim rozhodit sítě,snad si s tím někdo poradí thx
Leden 17, 201510 r Přehodil to parádně..ten sedák vcelku má zdola vidět holý molitan, zatímco ty sklopné sedáky tam mají na suché zipy přidělané kusy čalounění a molitan je tak schovaný. když jsem si pro upravený sedák tehdy přijel, tak mi čalouník povídá, že nechtěl ten spodek vyhodit a že to upravil a tedy očalounil sedák i zespodu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.