Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jj dobrý, tak taky přidávam foto že nemam kola zalezlá  :p

Hmm moc pekne - hele od koho mas tu mrizku? to neni milotec ze? a ty mas mracitka?

PS sorry to sem nepatri ale...

díky, myslíš mřížku na masce? ta je Milotec. Jo mám mračítka. A kdyby si chtěl tak mam ještě jedny, úplně nový nastříkaný na černou metlu. M.

Vloženo
jj dobrý, tak taky přidávam foto že nemam kola zalezlá  :p

muzu se te zeptat o kolik to mas snizeny? chci ji sundat dolu o 30mm, tak bych rad srovnal o kolik to mas ty

Rima: diky moc za fotky

Zdravím, mam to snížený o 30 mm. Je to tvrdší ale ty origo pružiny byly strašný... Však asi víš sám.. Ty to chceš taky o 30 mm ? Takže Eibach?

Vloženo

jj, prave, ty origo nic moc. mno, eibach, ja prave mam docela zalusk na priplatkovej podvozek origo skoda snizenej o 30mm. podle fotek tvy OII to vypada suprove. eibach uz dela primo na OII?

Vloženo

jo dělá. Já osobně přemýšlim o 19" nebo o snížení o 45-50 mm. Tech 30 mm už jsem se nějak nabažil :(

Ale víc to snižovat je ve zdejších podmínkách trochu problém, jsou tu docela kruté zimy.... :(

• o 6 měsíců později...
Vloženo

Rozmyslam o 2cm podlozkach, mam Pegasy 17" standard a nasledovne potrebujem vediet:

- ktoru znacku vybrat?

- ma niekto konkretnu skusenost s kombinaciou 2cm vpredu a 2cm vzadu?

- nebude to trcat prilis hlavne vpredu?

- aku mozem ratat cenu so sadou srobov vratane bezpecnostnych?

- ake dlhe sroby?

- kde kupit v Brne a okoli?

- je nutne urobit geometriu?

Diky za info!

• o 6 let později...
Vloženo

Rozšířený podvozek vypadá opravdu pěkně,dřív se to dělalo běžně ale dnes by jsem si je na auto nedal.Co myslíte že se stane když budete účastníkem nehody a ani ji nezaviníte?Ve finále se vše může otočit proti vám,zjistí se že máte podložky které na autě nejsou homologované a vina je na vás. :kol-26:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...