rx6 Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Ahoj, prosím o radu. Koukal jsem dnes na O II model 2008 na spodky obou prahů, kde jsou vidět 3ks gumových záslepek na každý práh. Barva, nástřik který byl původně na záslepkách je odchlíplý a teď je vidět už jen gumová krytka. Jde mi o to, jestli to máte také tak a jestli se tam těmito krytkami nemůže dostat voda. Stačilo by asi vzít silikon(černý) a gumové krytky jím přetřít. Mrkněte prosím na to, jak jste na tom u vašeho auta. Díky moc, popřípadě pořídím a vložím foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Mas to v poriadku. Voda sa cez nu nedostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rx6 Vloženo 16. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Mas to v poriadku. Voda sa cez nu nedostane. díky moc, tak to s tím silikonem je asi zbytečné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Taky mi ty gumové zátky koukají, nevím jestli všechny, ale jedné jsem se všiml určitě, mám rok 2006. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 (editace) Ak su poskodene-popraskane tak ich treba vymenit. Vlhkost bude vnikat do prahov a celeho auta. Editováno: 16. Březen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.