Publikováno Březen 16, 201114 r Ahoj, prosím o radu. Koukal jsem dnes na O II model 2008 na spodky obou prahů, kde jsou vidět 3ks gumových záslepek na každý práh. Barva, nástřik který byl původně na záslepkách je odchlíplý a teď je vidět už jen gumová krytka. Jde mi o to, jestli to máte také tak a jestli se tam těmito krytkami nemůže dostat voda. Stačilo by asi vzít silikon(černý) a gumové krytky jím přetřít. Mrkněte prosím na to, jak jste na tom u vašeho auta. Díky moc, popřípadě pořídím a vložím foto
Březen 16, 201114 r Autor Mas to v poriadku. Voda sa cez nu nedostane. díky moc, tak to s tím silikonem je asi zbytečné....
Březen 16, 201114 r Taky mi ty gumové zátky koukají, nevím jestli všechny, ale jedné jsem se všiml určitě, mám rok 2006.
Březen 16, 201114 r Ak su poskodene-popraskane tak ich treba vymenit. Vlhkost bude vnikat do prahov a celeho auta. Upraveno Březen 16, 201114 r od PROCHY603
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.