1riko111 Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Dostala se mi voda do oleje ......potřebuji ještě dojet z Plzně do Prahy mam tam svůj servis mam to risknout??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Risknout to mužeš, ale dle mě nedojedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1riko111 Vloženo 17. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 tady v Plzni chteji po mne 5000 tisic za vymenu tesneni na 1.3 Mpi......jenom za tesneni chteji po mne 700 kč. a vedle v prodejne sem se ptal kolik stoji tesneni tak mi řekla 115 korun....... no jsou to kurvy proto musim do Prahy tam mi to znamej uděla všechno za litr...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Pak jedině podval nebo tlačný lano - s prasklým těsněním to neujedeš, a pokud se o to pokusíš, zničíš motor - buď to ho uvaříš protože ztratíš vodu, nebo nacáká voda do oleje a zadřeš ho. Pokud lítá voda do oleje, dá se s tím dokulhat 10km - ale ne 100... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.