Wooer Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Ahoj všem, poradil by mi někdo kde by se dalo levně sehnat CD s mapou ČR do navigace Cruise? Cena 3800,-Kč za kterou se prodává mi přijde dost šílená.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zednar Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 nevím jestli funguje v Cruise, ale mám DVD s mapou ČR kterou používám v OII vybavenou Nexusem a šlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Tak Nexus používá mapu na CD ,stejně jako Cruise,se kterou není kompatibilní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zednar Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 tak to tedy Wooerovi asi nepomůžu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 ani já ne,taky jsem scháněl,sehnal na cokoliv,kromě navi Cd na Cruise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wooer Vloženo 27. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Sakriš, tak to mámasi smůlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumik Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Taky ho sháním..fakt nikdo nemá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.