mikano1 Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Dobry den snad me neukamenujete ale nevim kam se obratit a treba nekdo bude vedet, kdyztak mi tema zruste nebo presunte. Mam zadni dvere na felicii kompletni i se sklem a potrebuju je dostat z prahy do domazlic i za nejakej poplatek, zkousel jsem PPL a bylo mi receno ze sklo neprevazi. takze jsem zas na zacatku... Nejezdi tam nekdo s tranzitem nebo nejakou spedicni firmu ktera by mi to tam odvezla... postovne zaplatim... prosim o pomoc skodovaky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 neni problem poslat pres toptrans www.toptrans.cz doporucuji poradne zabalit a je doruceno do 24 hodin od nakladky orientacni cena je 408 kc = do 30 kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.