Maluch Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 Sháním nějaký kompresor pro domácí využití (huštění pneu, stříkání menších dílů, vyfoukávání nečistot atp.). Jaký by byl vhodný? Olejový/bezolejový? Co třeba tenhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 Mám něco podobného, koupil jsem to v marketu a maká přes rok super! Pro použití co píšeš mi to slouží no problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 doporučil bych Ti raději bezolejový. Tenhle je olejový. S olejovým ani sud piva nenafoukáš pokud nechceš mít v pěně olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedanus Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 Mám olejový kompresor a na běžné věci naprosto stačí. Fakt je že na foukání sudů s pivčem se moc nehodí. Krom toho většina těch kompresorů je technicky stejná aj iný je jen výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.