Host aka Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 http://www.emuni.cz/viewtopic.php?t=307 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 http://www.emuni.cz/viewtopic.php?t=307 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 tak to je kotel to nasávání vzduchu nemá chybu. To je vůbec nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 U mě boduje nádržka na vodu a plynový pedál i když ani "volant" a řadička nemají chybu... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 takové auto jsem si vždycky přál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 no to je masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedanus Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Není to ten novej obrněnej trnsporter co koupila naše czech army? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Mr.a jako kráva!!! Jen kulomet do šíbru!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 drsný !! ten "volant" je NEJ !! Kde ho seženu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 světe div se, mě se to fakt moc líbí, srandičky to jo, ale do bosny bych stím odsud asi nejel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.