sharen Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 (editace) Dobrý den, Já jsem při hledání levné auto DVD přehrávač setkal webové stránky, kde můžete získat velmi levné auto DVD přehrávače nabídl auto zábavní systém s celou řadu věcí. Má tady někdo již pozitivní zkušenosti s čínskými zařízení, nebo bychom měli nechat jako obecná ruce pryč? Jo, a tady je odkaz .. www.dvdgpsplayer.com Editováno: 12. Duben 2011, autor: sharen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 s čínskýmy napodobneninamy dvd/gps/tv/ špatné zkušenosti - přeskakující cd, špatný signál rádia možná kdyby zákaznící nebrali nejnižší cenovou kategorii tak to bude lepší, ale stejně nikdy nebudou dobře spolupracovat s auten jako origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 (editace) Rychle zapomeň na Čínu. TV mi nefungovala od začátku, rádio mooc slabý signál, po roce nešlo vůbec. Pořizovací cena v přepočtu 11,5 tis.Kč. Již nikdy více!!! Editováno: 14. Duben 2011, autor: bolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Já teda nevím, ale toto téma se mi nezdá jako dotaz, ale spíš jako reklama na ten obchod, dotaz je evidentně přeložen translatorem a ve všech svých dvou příspěvcích dotazující odkazuje na zde uvedenou stránku... Ale jako námět na debatu je to samozřejmě možné... jen se mi prvotní příspěvek zdá typicky reklamní. Jo abych nebyl úplně OT, tak nezapomínejte na nový limit pro platbu DPH, až si tam budete objednávat. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAC69 Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 No staci pozret cas kedy bola tema zalozena... alebo nekdo maka 25h denne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 třeba nemůže spát. Mam taky čínu už jsem to tak koupil a celkem to máká to rádio je slabší ale možná bych koupil radči origo nejspíše nějákou čorku z inzerce ale origo je origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.