Azurit Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Dotaz - v yetim je možné mít na palubní desce takový ten pásek, co se vleče zleva doprava a okolo autorádia buďto stříbrný, nebo jako dřevěný. Ví někdo už o nějaké další aftermarketové variantě? Nechci si vnitřek nijak šíleně tunit, nicméně je fakt, že by se mi líbilo mít to buďto matné, pseudo-kartáčovo-hliníkové, nebo karbonové.. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Vybava Active ho ma tmavy - a je to original dil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azurit Vloženo 12. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Díky- neměl bys foto, pls? A otázka nicméně zůstává - už někdo někde viděl mimoškodovácký díl, který by vypadal hezky? A ještě trochu mimo - čím čistíte vnitřek - okolí ruční brzdy? Přijde mi, že se to strasně špiní a na tom tvrdém jednobarevném plastu je všechno hrozně vidět - po 2 dnech to auto vypadá, jak kdyby tam svačila mateřská školka, a přitom to je jen prach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Ja to 1x tydne vyluxuju a vycistim cockpitem a svedskou uterkou, u roomstera jsem cistil takovou tom pronto prachovkou bilou na zelenym drzatku. Spini se to hodne a prach je tam tom videt, zajimalo by mne, jak na tohle funfujou ty original skoda cistice plastu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.