luttor Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 (editace) Zajímá mně které auto rv.cca 2005+ má vyšší vnitřní hlučnost, nejlépe přímo od majitelů kteří měli možnost srovnat jízdu. V testu na auto.cz se jim zdá 2.0 tdi kultivovanější a na autorevue.cz zase 1.9tdi něž 2.0tdi tak kde je pravda ? Editováno: 15. Duben 2011, autor: luttor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Zajímá mně které auto má vyšší vnitřní hlučnost, nejlépe přímo od majitelů kteří měli možnost srovnat jízdu. V testu na auto.cz se jim zdá 2.0 tdi kultivovanější a na autorevue.cz zase 1.9tdi něž 2.0tdi tak kde je pravda ? ja viem porovnat len z vonku 2l ma taky dunivejsi zvuk 1,9 taky ostrejsi... v 2l som isiel iba v yety atam sa mi zda ten rozbeh asi tihsi ako 1,9 ale je pravda ze tento motor je novsi a zase ked uz ides cc100kmh je to uz jedno vnimas viac airodynamiku ci ako sa to pise... hukot vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Nemyslím si, že jde porovnávat 1,9 a 2,0 TDI PD. Jsou to proste starý diesely a studený jsou oba jak traktor. Po zahřátí alespoň podle mého byly oba skoro stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazaruslong Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 1,9 tdi pd- dost traktorioidní, 2.0 tdi cr (yeti) velmi, velmi tichý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirko66 Vloženo 16. Duben 2011 Sdílet Vloženo 16. Duben 2011 Oba PD su vnutri hlukom velmi podobne, rozdiel zacina byt pri 140km/h a vyssie, V mrazoch je to velmi podobne, traktor jak traktor. Nema zmysel porovnavat ich hlucnost a rozdiel brat ako faktor pri rozhodovani o kupe, toto naozaj nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 2 lazaruslong : Nemůžeš srovnávat systém čerpadlo tryska a common rail. To prostě nejde - jsou to odlišné systémy!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx02 Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 mám 2.0 TDi PD a včera jsem jel služebním 1.9Tdi PD O2 a musím říct že ta 1,9 je taková míň kultivovaná ale za studena i v nižších rychlostech trošku tišší. Od ca 130+ je pak (logicky, bo 6ti kvalt) tišší ta 2,0. Celkově ten zvuk není ale úplně srovnatelnej, oba duní jinak. Ta 1,9 má pro mě nepříjemnější zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 2.0TDI je hlavně poruchovej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 23. Duben 2011 Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 (editace) by ma zaujimalo ako duni motor ked su zle trysky ze vraj je motor hlucnejsi ale kedy??? pri pridavani ci pri drzani otacok... mne sa prave zda ze to zaduni ked uberem plyn alebo pridam...v tedy zacut taky dunivy zvuk a uz pak len traktoring.... Editováno: 23. Duben 2011, autor: Relic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doki Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 Mal som 2,0 TDI 16V PD typ.BKD a teraz mám 1,9 TDI PD BXE a v mojom prípade je 1,9 TDI o poznanie tichší ako za studena tak aj po zohriatí.A to nehovorím o príjemnejšej jazde hlavne v meste.2.0 TDI bola v meste vyslovene nepríjemná pre nedostatočnú pružnosť a kopance.K 2.0 TDI PD by som sa aj napriek vyššiemu výkonu už nevrátil .2.0TDI CR so ale ešte neskúsil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 tak co nikto nic...??? ako huci motor 1,9 tdi pd ked su zle trysky je to poznat vo zvuku je hlucnejsi??? ci len nepravidelne vrciii???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 no ja mam 2,0 tdi bkd a keby mi nehukalo turbo tak proti hlucnosti nemam nic...pruznost sa mi tiez paci a kopance nemam ziadne...jedine kedy mi auto neprijemen chrochtalo bolo pred vymenov rozvodov..potom uplne v pohode...nie je to CR ale nie je to ani stara avia...v pohode sa s tym jazdit da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 tak co nikto nic...??? ako huci motor 1,9 tdi pd ked su zle trysky je to poznat vo zvuku je hlucnejsi??? ci len nepravidelne vrciii???? Ve zvuku bych řekl, že ne. Spíš se to projeví na kouřivosti a spotřebě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.