Přejít na obsah

blinkry - chaotické blikání

Jendys

Doporučené příspěvky

Zdar skodovaci,

mam takovy problem: Kdyz pustim blinkr, tak chvilku blika normalne v pohode a po chvili nahle zmeni frekvenci na strasne rychle nebo naopak uplne prestane blikat tak po 3 bliknutich. Kontroloval jsem, zda neni prdla nejaka zarovka, ale vsechno se zda byt v pohode.

Zkousel jsem schvalne pustit nouzovy blikani cervenym trojuhelnikem a to se zda byt v pohode. Nez se vydam do servisu zaplatit zase nekrestansky prachy, tak to zkousim tady zda to nekdo za vas koumaku nevi. Nevim, zda ty blinkry ridi nejaky relatko nebo prerusovac ci jaka elektricka potvora. Kazdopadne se mi zda, ze to cvaka primo nekde uprostred palubky.

Tak to je vse a diky predem za pomoc, Jendys

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mal som podobny problem. Po vyhodeni blinkra to blikol 2-3 krat a potom bud blikal nepravidelne, alebo len svietil. Je to chybný prerušovač. Je to v podstate celý ten blok za tlačítkom výstražných svetiel. Tiež som najprv nevedel co to je a tak som skocil jednemu chlapikovi co robi autoelektriku (nechcel som ist do servisu, som si myslel, ze si za robotu nauctuju o dost viac ako nejaky garazista)a hned vedel, kde je problem. Vymenil mi to, zaplatil som 1600Sk a bolo. Lenze po 2 tyzdnoch to zacalo robit zase. Prisiel som mu to reklamovat, on to zase poslal niekam do servisu a tam reklamaciu neuznali, ze to je spalene-pretazene. Zachoval sa ale seriozne aspon on a vratil mi 1000Sk a nechcel s tym nic viac mat. Isiel som do servisu, ked som im povedal, ze sa mi pokazilo nove po 2 tyzdnoch, tak sa zacali rypat v elektrike. Po hodile hladania povedali, ze to je vraj preto, ze mam dodatocne namontovane tazne. Origos v boleslavi davaju ten prerusovac silnejsi, ked montuju aj tazne. Tak mi teda objednali to silnejsie a na druhy den som si to bol vyzdvihnut. Vymenil som si to sam. Za prerusovac som zaplatil okolo 1200Sk. Za hladanie chyby si nezauctovali nic. Inak to podla mna to tazne az tak zavazit nemohlo, lebo som vozik na aute este netahal.

Podla mna to jednoznacne musi byt ten prerusovac. Nemas nahodou dodatocne namontovane tazne?

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zeptam se.

Octa - 98' - jedna se o rychlost prerusovace na blinkry.

Takze je umisten ve spinaci / vypinaci vystraznych svetel.

Potreboval bych ho trosku zpomalit jeho prerusovani.

Pokud nekdo vi, rad bych radu co a jak.

Zatim se ptam, nez se na to mrknu sam.

Zda neni po rozebrani u vnitr nejaky trimr ci odpor, nebo potenciometr, co urcuje rychlost - tempo prerusovani.

Diky vsem za rady ;)

Editováno: , autor: Kryšot
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...