Relic Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 zdravim ked prejdem po nejakej nerovnosti tak zo zadnej napravy pocujem taky tupy buchnat ako ked je vpredu vybity cap. moze to robit toto? alebo...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 Je dost možné že je to tato spojovací tyč. Pokud to bouchnutí je při větším zhoupnutí, tak mě osobně to dělala pryžová zarážka u zadních tlumičů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 17. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 Je dost možné že je to tato spojovací tyč. Pokud to bouchnutí je při větším zhoupnutí, tak mě osobně to dělala pryžová zarážka u zadních tlumičů. praveze ani nie sice to nerobi stale ale ked som presiel nejaku jamu rychlejsie tak to bachlo hlasnejsie... aj som myslel ci to nie je tlmic a co je to ta pryzova zarazka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Pryžová zarážka (doraz) je takový ten jakoby molitan na zadním tlumiči. Většinou je stářím nebo najezděnými kilometry opotřebován (potrhán). Promiň, ale jinak to vysvětlit neumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klon Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Toto jsem teď řešil a to co říka kolega,tak je to doraz zadních tlumičů...Dělalo mi to také až jsem si myslel že to bude dokonce uložení nebo tlumič...ve finále jsem kouknul a dorazi byli už spuchřelé.Nechal vyměnit a světe div se,hned byla poznat změna.Taková blbost,ale fakt jsem to pocítil.. Doraz stoji cca 300kč/ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k0511353p-zadni-doraz-tlumice-pridavna-pruzina-octavia-2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 (editace) Pokud mohu doporučit tak bych tam dal dorazy od Sachs. Rozdíl ceny na kusu cca 50Kc. Stojí to za to. Jinak co si pamatuji s materiálem a prací 700Kc Editováno: 19. Duben 2011, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 19. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 dakujem chalani a je to narocne vymenit alebo to treba dat do servisu teda ze by som si to rozobral a pozrel v akom stave to mam, asi by bolo dobre ich vymenit obidve? ovsem ak je to ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 No mění se vždy obě najednou. A podívat se na to můžeš, když auto zvedneš na heveru, třeba při výměně zimních pneu za letní. Koukneš na zadní tlumič a uvidíš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 19. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 No mění se vždy obě najednou. A podívat se na to můžeš, když auto zvedneš na heveru, třeba při výměně zimních pneu za letní. Koukneš na zadní tlumič a uvidíš to. dikes zajtra si to kuknem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 vcera cestou z prace mi vzdy v zatacke zacalo buchat od zadneho kolesa...uz som sa bal ze co to zas bude a dojdem domov pohybem kolesom a 2-3mm s nim islo hybat tak som zobral kluc a vsetky sroby aj poistny boli fest povolene....dotiahol som a je klud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.