Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Je dost možné že je to tato spojovací tyč. Pokud to bouchnutí je při větším zhoupnutí, tak mě osobně to dělala pryžová zarážka u zadních tlumičů. :)

praveze ani nie sice to nerobi stale ale ked som presiel nejaku jamu rychlejsie tak to bachlo hlasnejsie... aj som myslel ci to nie je tlmic a co je to ta pryzova zarazka???

Vloženo

Toto jsem teď řešil a to co říka kolega,tak je to doraz zadních tlumičů...Dělalo mi to také až jsem si myslel že to bude dokonce uložení nebo tlumič...ve finále jsem kouknul a dorazi byli už spuchřelé.Nechal vyměnit a světe div se,hned byla poznat změna.Taková blbost,ale fakt jsem to pocítil..

Doraz stoji cca 300kč/ks

Vloženo (editace)

Pokud mohu doporučit tak bych tam dal dorazy od Sachs. Rozdíl ceny na kusu cca 50Kc. Stojí to za to. :) Jinak co si pamatuji s materiálem a prací 700Kc

Editováno: , autor: Sniper_2003
Vloženo

dakujem chalani a je to narocne vymenit alebo to treba dat do servisu teda ze by som si to rozobral a pozrel v akom stave to mam, asi by bolo dobre ich vymenit obidve? ovsem ak je to ono.

Vloženo

No mění se vždy obě najednou. A podívat se na to můžeš, když auto zvedneš na heveru, třeba při výměně zimních pneu za letní. Koukneš na zadní tlumič a uvidíš to. ;)

dikes zajtra si to kuknem...

• o 3 měsíce později...
Vloženo

vcera cestou z prace mi vzdy v zatacke zacalo buchat od zadneho kolesa...uz som sa bal ze co to zas bude a dojdem domov pohybem kolesom a 2-3mm s nim islo hybat tak som zobral kluc a vsetky sroby aj poistny boli fest povolene....dotiahol som a je klud

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...