Publikováno Duben 17, 201114 r zdravim ked prejdem po nejakej nerovnosti tak zo zadnej napravy pocujem taky tupy buchnat ako ked je vpredu vybity cap. moze to robit toto? alebo...???
Duben 17, 201114 r Je dost možné že je to tato spojovací tyč. Pokud to bouchnutí je při větším zhoupnutí, tak mě osobně to dělala pryžová zarážka u zadních tlumičů.
Duben 17, 201114 r Autor Je dost možné že je to tato spojovací tyč. Pokud to bouchnutí je při větším zhoupnutí, tak mě osobně to dělala pryžová zarážka u zadních tlumičů. praveze ani nie sice to nerobi stale ale ked som presiel nejaku jamu rychlejsie tak to bachlo hlasnejsie... aj som myslel ci to nie je tlmic a co je to ta pryzova zarazka???
Duben 18, 201114 r Pryžová zarážka (doraz) je takový ten jakoby molitan na zadním tlumiči. Většinou je stářím nebo najezděnými kilometry opotřebován (potrhán). Promiň, ale jinak to vysvětlit neumím.
Duben 19, 201114 r Toto jsem teď řešil a to co říka kolega,tak je to doraz zadních tlumičů...Dělalo mi to také až jsem si myslel že to bude dokonce uložení nebo tlumič...ve finále jsem kouknul a dorazi byli už spuchřelé.Nechal vyměnit a světe div se,hned byla poznat změna.Taková blbost,ale fakt jsem to pocítil.. Doraz stoji cca 300kč/ks
Duben 19, 201114 r http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k0511353p-zadni-doraz-tlumice-pridavna-pruzina-octavia-2.html
Duben 19, 201114 r Pokud mohu doporučit tak bych tam dal dorazy od Sachs. Rozdíl ceny na kusu cca 50Kc. Stojí to za to. Jinak co si pamatuji s materiálem a prací 700Kc Upraveno Duben 19, 201114 r od Sniper_2003
Duben 19, 201114 r Autor dakujem chalani a je to narocne vymenit alebo to treba dat do servisu teda ze by som si to rozobral a pozrel v akom stave to mam, asi by bolo dobre ich vymenit obidve? ovsem ak je to ono.
Duben 19, 201114 r No mění se vždy obě najednou. A podívat se na to můžeš, když auto zvedneš na heveru, třeba při výměně zimních pneu za letní. Koukneš na zadní tlumič a uvidíš to.
Duben 19, 201114 r Autor No mění se vždy obě najednou. A podívat se na to můžeš, když auto zvedneš na heveru, třeba při výměně zimních pneu za letní. Koukneš na zadní tlumič a uvidíš to. dikes zajtra si to kuknem...
Červenec 22, 201114 r vcera cestou z prace mi vzdy v zatacke zacalo buchat od zadneho kolesa...uz som sa bal ze co to zas bude a dojdem domov pohybem kolesom a 2-3mm s nim islo hybat tak som zobral kluc a vsetky sroby aj poistny boli fest povolene....dotiahol som a je klud
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.