Papek Vloženo 19. Duben 2011 Vloženo 19. Duben 2011 Zdravim, bratranec kupil nove kolesa a su trosku sirsie disky a pri obsadeni dvoma osobami mu to v lavej zakrute pri rychlejsej jazde sem tam skrtne o blatnik.poradte co by sme s tym mohli spravit.ci su nejake vyzsie struny alebo gumy pod struny. dakujem Citovat
Sniper_2003 Vloženo 19. Duben 2011 Vloženo 19. Duben 2011 1. změnit kola 2. dát jiné pružiny - auto se nadzvedne 3. nechat si vytáhnout blatníky Osobně bych volil variantu 1 a to prodal kola a koupil nová. Citovat
Papek Vloženo 19. Duben 2011 Autor Vloženo 19. Duben 2011 ro je jasne ale chce si nechat kolesa a trosku zdvyhnut zadok cize skor touto cestou by sme chceli ist Citovat
tomcat007 Vloženo 20. Duben 2011 Vloženo 20. Duben 2011 a jestli to nechceš mít jak kozu nakopnutý...ale votuněný...pak bod. 3 Citovat
Papek Vloženo 20. Duben 2011 Autor Vloženo 20. Duben 2011 a okrem tychto troch moznosti nieje ziadna ina uz?nejake dorazi apo podlozky pod struny ? Citovat
Sniper_2003 Vloženo 21. Duben 2011 Vloženo 21. Duben 2011 Podložky pod pera existují. Dřív se to taky dělalo tenisákama. :smich: Jen chci podotknout, že trochu změníš těmi podložkami jízdní vlastnosti auta. Citovat
MilanBAT Vloženo 18. Prosinec 2011 Vloženo 18. Prosinec 2011 ro je jasne ale chce si nechat kolesa a trosku zdvyhnut zadok cize skor touto cestou by sme chceli ist Je možná dodat podložky na zadní i přední nápravu na OII, sám je mám na svěm autě a nemá to chybu. Předek jsem zvedl o 20 mm a zadek asi o 32 mm, to nevím přesně, protože jsem dával 25 mm podložku pod pružiny a kola jsou zavěšena přes páku, tak to nabylo víc. V případě zájmu zašlu foto, jak samotných podložek, tak i auta před a po montáži. Citovat
RobikX Vloženo 27. Únor 2012 Vloženo 27. Únor 2012 Čau, mohl bys vložit pár fotek z montáže ,pro inspiraci chci také zvednou svoji O II.díky Citovat
MilanBAT Vloženo 10. Březen 2012 Vloženo 10. Březen 2012 Čau, mohl bys vložit pár fotek z montáže ,pro inspiraci chci také zvednou svoji O II.díky Tady jsou fotky před a po montáži podložek na zvýšení podvozku. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.