Publikováno Duben 21, 201114 r Zdarec chlapáci dnes jsem po zimě chtěl poprvé pustit klimu a ono nic!před zimou plně funkční a teď nejde.Zkontroloval jsem pojistky ty jsou ok,po nastartování motoru a zapnutém knoflíku AUTO a kolečko natočené doleva(modrého políčka) tak ani nesepnou vrtule.Díval jsem se jestli je tam plyn tak sem ťukl na ventilek co je na napouštění na trubce a normálně to zasyčelo.Tak by mě jen zajímalo kde je závada.Je možné že by tam bylo té kapaliny málo a mělo to vliv i na ty vrtule že nesepnou??? Předem díky za odpověď
Duben 22, 201114 r Autor Pustil si cez zimu aspoň raz za mesiac klímu na 5 minút? Klimu jsem přes zimu nepouštěl! Už funguje vše jak má,dnes jsem byl doplnit klimu a už to fakčí bylo tam málo málo plynu.
Duben 22, 201114 r to si měl docela štěstí, klima se má pouštět min 1x měsíčně a u OII doporučuji stále jezdit na režim AUTO
Duben 23, 201114 r Autor to si měl docela štěstí, klima se má pouštět min 1x měsíčně a u OII doporučuji stále jezdit na režim AUTO Jasně musím to pouštět častěji,měl jsem obavy že to bude něco horšího jak doplnění toho plynu (komresor a jiné drahé věci)Doplnění stálo 700kč
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.