Přejít na obsah

ALEX 236

Uživatel
  • Počet příspěvků

    116
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení ALEX 236

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Ahoj borci ,chci se zeptat zda někdo nevíte kde se nachází servo motorek na prostřední ofuky nad rádiem,diagnostika mi napsala že je vadný,jestli je to u spolujezdce u nohou za kastlíkem,abych nerozdělával něco kde to není.Děkuji
  2. Ahoj,výdechy kolečkem zatvorené nemám na AUTO ani manuál to nefouká i když zapnu tlačítko aby to foukalo na horní část těla tak mi to fouká akorát na bocích,střed je zavřený a nereaguje(kolečkem klapky otevřené vedle výdechů).Pokaždé za jízdy slyším takové chroustání jak kdyby motorky naklápěly klapky a to i bez zaplého AUTO.
  3. Zdarec ,chci se zeptat mám klimatronik a nejdou mi výdechy nad rádiem je to pořád zavřený,klimatronik je zaplý na manuál ne na AUTO a sem tam za jízdy mi pod palubkou něco chroustá je to nepravidelný (nejspíš motorky co otvírají klapky),už si s tím nevím rady, nesetkal se s tím někdo?Díky za každou radu.
  4. ALEX 236

    Climatronic

    Chlapi chěl bych se zeptat,přestali mi fungovat výdechy(mřížky v palubce nad rádiem)výbec mi z toho nefouká někdy slyším motorky jak zavrčí a nic mrtvo,klapky zavřené a nepustí to ven neví někdo v čem je zakopaný pes.Díky
  5. Chlapi mám dotaz,dají se nějak rozdělat vnější zrcátka potřeboval bych je hodit do laku?Díky za radu
  6. Jasně abych to uzavřel...jen ELEGANCE PLUS nebo za příplatek,díky všem co se podíleli
  7. Třeba elegance to ve standartu nemá,jednu sem třeba našel a byla to ELEGANCE PLUS,taksem si myslel že to mají jen ony s dodatkemPLUS.
  8. Všechny to právě nemají,některý mají jen černobílej.....tak mě jen zajímalo jak to s tím je jestli to tu někdo neví.Možná to bylo za příplatek nebo lepší výbava,tak sem to chtěl rozlousknout.
  9. Zdar chlapi chtěl jsem se zeptat jestli nevíte od kterýho roku výroby se dával ten barevnej maxidot s červenými dvířky,nebo to měla jen elegance plus???Děkuji za odpověď
  10. Pro mě trochu z ruky jinak díky
  11. Hele tady je to bez ochoty,nikdo nemá zájem to nakódovat.Taky jsem ochoten se někam přiblížit.
  12. Tak po dnešní zkoušce zjištěno že to auto nemá.Jsem taky z Jižní Moravy kdyby tady byl člověk co se kódováním zabívá tak mám zájem.
  13. Nevidím v tom drama jako ty,když to nemůžu fizicky na autě vyskoušet když ho momentálně nemám doma a zkoušku provedu až o víkendu!
  14. Jasně že je to nejlepší vyzkoušet a ví se to hned,do auta se dostanu až o víkendu tak to prubnu a dám vědět.Kdyby to tam náhodou nebylo je tu někdo kdo by mi to tam dokódoval ze nějakej poplatek.Díky
×
×
  • Vytvořit nový...