ALEX 236 Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Zdarec chlapáci dnes jsem po zimě chtěl poprvé pustit klimu a ono nic!před zimou plně funkční a teď nejde.Zkontroloval jsem pojistky ty jsou ok,po nastartování motoru a zapnutém knoflíku AUTO a kolečko natočené doleva(modrého políčka) tak ani nesepnou vrtule.Díval jsem se jestli je tam plyn tak sem ťukl na ventilek co je na napouštění na trubce a normálně to zasyčelo.Tak by mě jen zajímalo kde je závada.Je možné že by tam bylo té kapaliny málo a mělo to vliv i na ty vrtule že nesepnou??? Předem díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Pustil si cez zimu aspoň raz za mesiac klímu na 5 minút? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 22. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 Pustil si cez zimu aspoň raz za mesiac klímu na 5 minút? Klimu jsem přes zimu nepouštěl! Už funguje vše jak má,dnes jsem byl doplnit klimu a už to fakčí bylo tam málo málo plynu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 to si měl docela štěstí, klima se má pouštět min 1x měsíčně a u OII doporučuji stále jezdit na režim AUTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 23. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 to si měl docela štěstí, klima se má pouštět min 1x měsíčně a u OII doporučuji stále jezdit na režim AUTO Jasně musím to pouštět častěji,měl jsem obavy že to bude něco horšího jak doplnění toho plynu (komresor a jiné drahé věci)Doplnění stálo 700kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.