Publikováno Duben 24, 201114 r Zdravím, viděl jsem na pár octáviích na přední masce štítky TDI alá volkswagen, nevíte kde se to na netu dá sehnat, protože jsem to hledal a u dílů na volkswagenu jsem našel maximálně znaky VW, takže mě napadá jedině v origo volkswagen servisu ale aby si za ty tři písmenka nevzali xkrát tolik co by mě ten štítek stál z internetu s poštovným. děkuji
Duben 25, 201114 r obautodily nebo CC-autodily popřípadě stačí zagůglit a napsat text typu volkswagen logo atd. nebo tady přímo odkaz a je to drahá sranda za to co to je a z čeho to je:-) Upraveno Duben 25, 201114 r od Martin Kuděla
Duben 25, 201114 r Zdravím, viděl jsem na pár octáviích na přední masce štítky TDI alá volkswagen, nevíte kde se to na netu dá sehnat, protože jsem to hledal a u dílů na volkswagenu jsem našel maximálně znaky VW, takže mě napadá jedině v origo volkswagen servisu ale aby si za ty tři písmenka nevzali xkrát tolik co by mě ten štítek stál z internetu s poštovným. děkuji Zkus vrakoviště,nebo Aukro. http://aukro.cz/dekor-tdi-samolepka-3d-i1575656056.html#gallery
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.