SPD13TDI Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 Zdravím, viděl jsem na pár octáviích na přední masce štítky TDI alá volkswagen, nevíte kde se to na netu dá sehnat, protože jsem to hledal a u dílů na volkswagenu jsem našel maximálně znaky VW, takže mě napadá jedině v origo volkswagen servisu ale aby si za ty tři písmenka nevzali xkrát tolik co by mě ten štítek stál z internetu s poštovným. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kuděla Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 (editace) obautodily nebo CC-autodily popřípadě stačí zagůglit a napsat text typu volkswagen logo atd. nebo tady přímo odkaz a je to drahá sranda za to co to je a z čeho to je:-) Editováno: 25. Duben 2011, autor: Martin Kuděla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Zdravím, viděl jsem na pár octáviích na přední masce štítky TDI alá volkswagen, nevíte kde se to na netu dá sehnat, protože jsem to hledal a u dílů na volkswagenu jsem našel maximálně znaky VW, takže mě napadá jedině v origo volkswagen servisu ale aby si za ty tři písmenka nevzali xkrát tolik co by mě ten štítek stál z internetu s poštovným. děkuji Zkus vrakoviště,nebo Aukro. http://aukro.cz/dekor-tdi-samolepka-3d-i1575656056.html#gallery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.