Speedy20V Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 dneska jsem měl fakt blbej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 3. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 ale pak jsem si ho trochu zlepšil v bazénu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Já ti nevim, ale vypadáš trochu jako nóóóó.....jako ..... heh...ty woe co to je za zjev ? A co ta černoška? Bože je to vůbec černoška? Nebo je to nějakej černoch? Jo to musí bejt chlap. Ježiš to není snad ani možný ! Co sis to zaplatil do haremu ? To bych reklamoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 můžu se u tebe někdy stavit? Rád bych se vykoupal v bazénu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Já ti nevim, ale vypadáš trochu jako nóóóó.....jako ..... heh...ty woe co to je za zjev ? A co ta černoška? Bože je to vůbec černoška? Nebo je to nějakej černoch? Jo to musí bejt chlap. Ježiš to není snad ani možný ! Co sis to zaplatil do haremu ? To bych reklamoval Černošku používám pouze jako masérku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Černošku používám pouze jako masérku chyba : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 jak to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 jak to? no mohl bys poznavat krasy z jinych koutu sveta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Priste bych tyhle vtipky daval do F-tipu, co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Nemám problém, jenom jsem nevěděl, že taková kategorie vůbec je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Priste bych tyhle vtipky daval do F-tipu, co vy na to? pockej - co kdyz to tak doopravdy ma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Ovidius: Nema, pac mi ty samy obrazky prisly do mailu nezavisle asi od 10ti lidi a vsichni k nim psali komentar - hele, to jsem ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Ovidius: Nema, pac mi ty samy obrazky prisly do mailu nezavisle asi od 10ti lidi a vsichni k nim psali komentar - hele, to jsem ja Ale to jsem opravdu já! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 se někoho zeptej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Ovidius: Nema, pac mi ty samy obrazky prisly do mailu nezavisle asi od 10ti lidi a vsichni k nim psali komentar - hele, to jsem ja Tak to je potom jina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.