Červenec 8, 200619 r Já ti nevim, ale vypadáš trochu jako nóóóó.....jako ..... heh...ty woe co to je za zjev ? A co ta černoška? Bože je to vůbec černoška? Nebo je to nějakej černoch? Jo to musí bejt chlap. Ježiš to není snad ani možný ! Co sis to zaplatil do haremu ? To bych reklamoval
Červenec 11, 200619 r Autor Já ti nevim, ale vypadáš trochu jako nóóóó.....jako ..... heh...ty woe co to je za zjev ? A co ta černoška? Bože je to vůbec černoška? Nebo je to nějakej černoch? Jo to musí bejt chlap. Ježiš to není snad ani možný ! Co sis to zaplatil do haremu ? To bych reklamoval Černošku používám pouze jako masérku
Červenec 11, 200619 r Priste bych tyhle vtipky daval do F-tipu, co vy na to? pockej - co kdyz to tak doopravdy ma?
Červenec 11, 200619 r Ovidius: Nema, pac mi ty samy obrazky prisly do mailu nezavisle asi od 10ti lidi a vsichni k nim psali komentar - hele, to jsem ja
Červenec 11, 200619 r Autor Ovidius: Nema, pac mi ty samy obrazky prisly do mailu nezavisle asi od 10ti lidi a vsichni k nim psali komentar - hele, to jsem ja Ale to jsem opravdu já!
Červenec 11, 200619 r Ovidius: Nema, pac mi ty samy obrazky prisly do mailu nezavisle asi od 10ti lidi a vsichni k nim psali komentar - hele, to jsem ja Tak to je potom jina
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.