SkodaFelicia Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 Mám Felicii Combi rv. 97 1.6. Za jízdy mně neustále cvaká ručička tachometru.všiml jsem si že mezi 30-40 km/h ručička lehce osciluje nahoru a dolů, pro jiných rychlostech už neosciluje, ale cvaká stále...neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 zkontrolovat nasazení bovdenu do přístrojovky, promáznout bovden, popř. vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaFelicia Vloženo 30. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Ten bowden jde z převodovky, že jo? Tam ho mám promazat nebo? a nasazení do přístrojovky myslíš ten vstup bowdenu z motorového prostoru do kabiny, nebo musím rozdělat palubovku? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Přímo napojení bowdenu na tachec - to znamená vyndat štít s přístroji a Konkor nebo podobné mazadlo po kapkách nalít v množství asi tak čajové lžičky přímo do "hadice". Je ale taky možné, že Ti "štrejchá" otočný magnet přímo uvnitř přístroje - to je amatérsky doma jen těžko opravitelné a většinou se přitom poruší cejchování měření rychlosti. Vyzkoušíš to tak, že do akumulátorové vrtačky upneš čtyřhranný trn (stačí z tvrdého dřeva) o straně 2-2,5mm (stejný tvar má konec lanka v bowdenu) a otáčením ve stejném směru jakým se vychyluje rafika to vyzkoušíš. Pokud bude cvakat tachometr i při pohonu tou vrtačkou, je závada v něm a je lepší ho vyměnit za jiný. Na vrakáčích se palubovek povaluje 6 půlek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.