Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám Felicii Combi rv. 97 1.6. Za jízdy mně neustále cvaká ručička tachometru.všiml jsem si že mezi 30-40 km/h ručička lehce osciluje nahoru a dolů, pro jiných rychlostech už neosciluje, ale cvaká stále...neví někdo co s tím?

zkontrolovat nasazení bovdenu do přístrojovky, promáznout bovden, popř. vyměnit

• Autor

Ten bowden jde z převodovky, že jo? Tam ho mám promazat nebo? a nasazení do přístrojovky myslíš ten vstup bowdenu z motorového prostoru do kabiny, nebo musím rozdělat palubovku? Dík

Přímo napojení bowdenu na tachec - to znamená vyndat štít s přístroji a Konkor nebo podobné mazadlo po kapkách nalít v množství asi tak čajové lžičky přímo do "hadice". Je ale taky možné, že Ti "štrejchá" otočný magnet přímo uvnitř přístroje - to je amatérsky doma jen těžko opravitelné a většinou se přitom poruší cejchování měření rychlosti. Vyzkoušíš to tak, že do akumulátorové vrtačky upneš čtyřhranný trn (stačí z tvrdého dřeva) o straně 2-2,5mm (stejný tvar má konec lanka v bowdenu) a otáčením ve stejném směru jakým se vychyluje rafika to vyzkoušíš. Pokud bude cvakat tachometr i při pohonu tou vrtačkou, je závada v něm a je lepší ho vyměnit za jiný. Na vrakáčích se palubovek povaluje 6 půlek...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.