Únor 26, 201213 r Osobně ti doporučuji zakoupit originální přímo ve škodovce a nechat si to tam vyměnit. Jinak záleží jakou máš převodovku. Pokud máš 5q tak stačí dodržet normu VW 501.50.
Únor 27, 201213 r Ad 1. Oroginální určitě koupím, ale určitě ne ve škodovce, ceny mají přemrštěně vysoké. Ad 2. Vyměnit si to zvládnu klidně sám, čímž opět ušetřím minimálně 500,- Ad 3. dík za normu
Červenec 3, 201213 r Tak k výměně oleje jsem se dostal až teď, ale člověk by nevěřil jaký problém s tím servisy mají autorizák to udělá, ale je zvědavý proč a na co, když je tam doživotní náplň, a ještě za to chtějí 1700,- Kč, jen mi opět potvrdili, že jsou s cenama úplně mimo místu, další servis kam chodím, taky vizvídal, proč to chci měnit, když je tam doživotní náplň, už mě s těma doživotníma náplněma ser....Ale aspoň to udělají,cena kolem 500kč, tak jsem zvědavý, snad to pomůže........
Srpen 16, 201213 r Táááááááák, olej konečně vyměněný, teď můžu 1 vytočit jak chci, pak dát hned 2 a žádné zuby už nepočítám Jediné co přetrvává pořád, je že při řazení na 2 a 3 páka jakoby do něčeho narazí a musí se protlačit...
Listopad 11, 201212 r Tak to je přesně to co mě ser...už delší dobu. Ve třech servisech mi tvrdí, že je to normální. tak jsem si seřídil táhla, vyměnil olej (castrol 75W-90 GL-4+) a...NIC!!!! pořád to zadrhává. jakoby úplně nevypnula spojka. Ale to je prý blbost a stejně seřídit nejde- tvrdí v servise.
Listopad 23, 201212 r Není to blbost pokud uplně nevypíná spojka může to být vymačkaný ložisko v obalu převodovky a za další můžou být vadný i synchrony
Listopad 23, 201212 r Spíš je to jen v bohdenech. Občas jsou malinko nepřesné. Nechat malinkato seřídit, popřípadě výměna oleje také občas docela pomůže.
Prosinec 5, 201212 r myslím,že servis čeká až mi skončí záruka a pak mi to dají dohromady za lidovku- řekněme třeba za20K
Leden 8, 201312 r ahoj, mam OII 1.9TDi, BJB, 2005, dnes jsem se rozhodl ze vymenim preventivne olej v prevodovce (nemam zadne problemy s razenim atd., ciste preventivni vymena). cekalo me nemile prekvapeni v podobe toho, ze z prevodovky vetekl cca jen litr oleje a jeste k tomu jsou v nem pilinky :-( pripada mi, ze jsou mosazne ci medene, to je ze synchronu ? ma s timto nekdo zkusenost ? jak mam postupovat dal ? rozebrat a vycistit nebo jen nalit olej ? nebo je to na novou prevodovku ? s autem celkem dost nalitam a doposud zadny problem, je to drzak, nerad bych nekde zustal stat na dalnici se zadrenou prevodovkou nebo bez nejakeho kvaltu. diky za rady michal
Leden 8, 201312 r jasne, dole jsem vytocil vypustny sroub (inbus)... takhle vypadaly usazeniny z oleje...
Leden 8, 201312 r a preto ti vytieklo tak málo...musí sa zaistiť kulisa radenia a vyšróbovať zospodu zaisťovací kolík radenia..odtial vytečie taktiež ešte olej..je tu niekde na fóre celý popis výmeny aj s fotkami z DP Upraveno Leden 8, 201312 r od libero1071
Leden 8, 201312 r diky za radu libero. hodne starosti mi delaji ty pilinky v oleji, stalo se to take nekomu ? nevim co dal... dal jezdit a cekat az klekne nebo rovnou shanet jinou.
Leden 9, 201312 r Naprosto stejný problém, jak vytočím 1 na víc jak 3 tis. a chci dát rychle 2. tak to jde přes zuby, obávám se, že to bude synchron. Jaký důvod máš u TDI točit jedničku na 3 tis.?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.