Publikováno Květen 3, 201114 r zdravim... mam farbu ciernu magic metalizu s kodom 9910 a zaujimalo by ma ze kolko farieb v ciernej podobe skodovka ponuka... ciernu, ciernu metalizu, ciernu metalizu perlet, ciernu metalizu magic... kollko ich vlastne je a ktora je najkrajsia najkvalitnejsia???
Květen 3, 201114 r ja mam ten isty kod barvy na aute rv 2011, je to cierna metaliza, pokial viem tak robili iba tento jediny kod barvy, je mozne ze to v roznych mediach a podkladoch najdes rozne oznacene ale origo skoda striekala a strieka v ciernej metle pre OII iba 9910
Květen 3, 201114 r Autor ja mam ten isty kod barvy na aute rv 2011, je to cierna metaliza, pokial viem tak robili iba tento jediny kod barvy, je mozne ze to v roznych mediach a podkladoch najdes rozne oznacene ale origo skoda striekala a strieka v ciernej metle pre OII iba 9910 ved preto sa pytam lebo vsade to pisu inak tak ze ako to presne je,... tak dikes
Květen 4, 201114 r zdravim... mam farbu ciernu magic metalizu s kodom 9910 a zaujimalo by ma ze kolko farieb v ciernej podobe skodovka ponuka... ciernu, ciernu metalizu, ciernu metalizu perlet, ciernu metalizu magic... kollko ich vlastne je a ktora je najkrajsia najkvalitnejsia??? Škoda auto as co se týče barvy,tak stříka pouze jen jednu černou barvu.Je to černá metalíza s perletí pod kodem 9910. Stříka se spoustu let a neměnila se!!! Jsem ve škodovce od roku 98 a jinou černou jsem nestříkal.... Existuje ale cca 3 rokem tzv barva na objednávku,kde si můžete nechat samozřejmě za příplatek nechat nastříkat auto do jakékoliv barvy a tudíš může existovat i jiná černá.Je to ale zakázková barva,takže jich je minimum a jen pokud jste ochotni za ní docela dost připlatit... Jinak pro příklad jsem tam teď stříkal bílou barvu s perletí a na O II FL vypadá luxusně.Přidejte k tomu verzi RS a je to COOL. Modrou Race a zelenou může mít každy :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.