Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

chtel jsem Vas poprosit, jestli mi poradite s vyberem nove audio soustavy - mam sup I, r.v. 2003, radio symphony s cd changerem, ale changer obcas blbne, takze jsem se rozhodl pro vymenu.

Procetl jsem autohifi sekci a jestli jsem to pochopil, tak krome radia stoji za to vymenit i predni repro, prip. i izolace dveri ? Strop jsem chtel nekde u 5-6tis. max.

Takze moje tipy:

- radio Pioneer 2320UB (mam s pioneerem dobre zkusenosti a prislo mi, ze hodne dobre basuje se zapnutymi fcemi ASF)

-predni repro - kicx icq 6.2? rainbow? moral? To bych chtel jestli mi nekdo poradite, protoze vzhledem ke svemu stropu se rozhoduju jestli je lepsi kicx+izolace nebo trochu lepsi repro bez izolace ? nebo by ten skok mezi kicx a drazsimi reproduktory byl tak velky, ze se vyplati priplatit ?

- zadni repro - ma cenu to do budoucna planovat? Jezdim jen ve 2, takze po vymene planuju zadni repro ztisit..

-subwoofer - asi mimo cenove moznosti, ani uchyceni do tunelu na lyze mi neprijde moc sikovne (pod nohy ani do kufru nechci) a doufam, ze i bez SW a zesilovace to bude basovat dobre

-izolace-koukal jsem ze bud vibraflex/dynamat ? kolik to tak stoji ? Jsou i levnejsi nahrady (nejake peny?) ? vyplati se to?

-radio - asi budu potrebovat nejakou redukci, aby fungovala antena ? kolik stoji ? budu potrebovat i nejake na redukce na pripojeni neorig. radia ?

-kabelaz ? doufam, ze neni treba menit tu puvodni, protoze rozebrat auto je nad moje schopnosti :-/ uz rozebrani dveri je pro me na hranici a nevim jestli to zvladnu :-(

je treba jeste neco ? koukal jsem na ty MDF krouzky, desku bych mel, ale nevim jak vyriznout krouzek a hlavne jak to povrchove upravit, aby to zvladalo vlhkost ?

Diky vsem za rady a pripominky, jinak mel bych dodat, ze nejsem moc zrucny, takze jakekoliv slozitejsi upravy a instalace nejspis nezvladnu...

• Autor

nikdo neporadite ? :-(

to radio uz jsem se rozhod.. ale vaham jestli koupit i predni repro/jaky?

a ma to odhlucneni fakt efekt? nebo se vyplati investovat do o to drazsich reproduktoru ?

diky;)

Ahoj tak ja mam v aute skoda DX a predni repro mam PIONEER TS-H1710 bez tlumeni a v zadu mam origo a hrajeto uspokojivje ale to utlumeni by urcite zvysilo dynamiku zvuku takze urcite utlumit pokud nechces zes a sub. jinak ja mel tez pioneer deh 2220ub a zvuk byl oneco slabsi na basy nez u dx ale zase cistejsi a posledni model jsem mel SONY CDX-MP40 coz zvuk moc nebyl prijemny repra moc hrat nechteli takze vyhral pioneer. jinak vlozky do dveri udelas bez problemu neni tam co zkazit jen bacha ja mam 170mm a musel jsem vyndat tesneni z tapecu kdyby jsi mel 165mm tak to vleze i s tim.jinak kabely musis upravyt kvuli tomu ze napajeni origo radia je trochu jinak ale neni to problem koupis nove iso konektory ktere propojis se stavajicimi nebo to jen vyloupnes z tech puvodnich a zaizolujes jako ja. a antenu si kup fantomovy napajec trebas tenhle tem mam i ja http://www.dobry-obchod.cz/produkt/66021-iso-iso-adapter-antena-napajeni/

Upraveno od JanSuperb

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.