gelt Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Zdar pánové, mám malý problém. Má oct 1,9 Tdi, 66 kW r.v. 2003, mírně tahá do prava. Opakovaně dělaná geometrie - vše O.K. Gumy to sjiždí rovně jak v předu, tak v zadu. Auto mám od novoty - dělalo to v podstatě od začátku - byl jsem tolik unešen autem že jsem tuto závadu nereklamoval tak dlouho, dokud by mi to neodstranili. Udělali opakovaně geometrii, vše dobré - když jsem přijel na další garančku - špatné cesty, možná špatné gumy.. a já blb jim na to kývnul Garance je pryč a auto stále mírně tahá. Napadlo mě - nemůže být problém v servu? Nemůže se mi na jednu stranu stále tlačit olej, který pak "chce zatočit"? Jde to někde nějak seřídit? Díky vám za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Může i přibrždovat kolo, Brzdy, ložisko Zkus po delší cestě zkontrolovat (opatrně) teplotu kol, měli by být stejně zahřátý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Uz jsem to tady psal, mam stejny rok, akorat benzin a dela mi to same. Jiste, ze to nema nic spolecneho, ale proste mi to dela. Resilo se to v jinem tematu. Tobe to sice dela jiz od zacatku, me to take delalo od zacatku, udelana v zaruce geometrie, delalo to dale, nechal jsem prevazit kola a prestalo to. Nyni jsem to obul na 16" a uz to dela zase, jeste jsem nestihl nechat prevazit. Znervoznuje me to dost, ale rikam si, treba je klopena silnice, pomaha to, ale ne natolik, abych na to zapomnel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Mam octacii 1,6 55kw a dela me to taky, jen na pevou stranu, kolo na leve strane-predni je docela rozpalene.Co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.