Petas1978 Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 (editace) Hezký den Všem, mám malý dotaz.Prozradí někdo na kolik NM se utahují vstřiky u PD pro motor BKD?Moc by mě to pomohlo.Předem moc děkuju. S pozdravem Petr Editováno: 20. Květen 2011, autor: Petas1978 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Ahoj. Sice mám BKC ale podle mě to bude stejné bkc.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petas1978 Vloženo 30. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 (editace) Sorry,že reaguju takhle pozdě,ale BKD je jiný.Vstřiky jsou na dvou šroubkách a né na jednom.Tenhle popis jsem našel také.Jinak samozřejmě děkuji. Editováno: 30. Květen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.