Přejít na obsah

Billboardy nezabíjí (dle Laušmana)


Thor

Doporučené příspěvky

http://ekonomika.idnes.cz/billboardy-nezab...49_ekonomika_dp

Myslím, že většího vola jen tak nenajdete.

Pozn.: Před x lety stát sepsal velmi nevýhodnou smlouvu s firmou zastupující us mediálního magnáta Murdocha týkající se umístění reklamních ploch okolo dálnic. Je sepsána tak, že jakékoliv dodatečné zvýšení bezpečnosti by nakonec stát platil z vlastních kapes a proto se nikdo nesnaží tyto billboardy lépe zabezpečit, natož odstranit. Částka kterou za pronájem dostává stát je na dnešní poměry v mediální oblasti trapně nízká. Smlouva byla evidentně blbá, nicméně zavčas byla prodlouženo její trvání až do roku 2011. Kdo co za to dostal - to nechám na úvaze čtenáři. Zajímavé je, jak srdnatě tuto smlouvu hájí ředitel Laušman

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host Guest_Thor

Tady je krásně vidět ten dvojí metr. Řidiči jsou pokutováni a jsou jim odebírány body za držení mobilu v ruce - z důvodu snížené pozornosti řidiče během telefonování a státu a jeho úředníkům nevadí ta množství reklamních tabulí kolem silnic, které mají v prvé řadě !!!! upoutat pozornost řidičů. Státu nevadí dostávat prachy za tolerování reklamy a současně postihovat řidiče za podle mého názoru srovnatelnou věc. Dokonce státu nevadí, když se občas někdo okolo reklamní cedule omotá - vždyť přece dostávat 14 melounů ročně za reklamu je tak krásné a lidí je jako srač.ek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsme u těch metrů

Jel jsem nedávno MHD. Borec jel přes město 60-80 km/h furt nalepenej na dodávce co jela před ním. Já jsem stál spolu s 15ti dalšíma a ještě jsem držel kočárek. Řidič furt čuměl kamsi bokem na každou husu co šla okolo.

Pak člověk čučí na ty body a hledí kolik dostane za to že není v osobáku připoutanej. a v autobuse je to v pohodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...