Thor Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 http://ekonomika.idnes.cz/billboardy-nezab...49_ekonomika_dp Myslím, že většího vola jen tak nenajdete. Pozn.: Před x lety stát sepsal velmi nevýhodnou smlouvu s firmou zastupující us mediálního magnáta Murdocha týkající se umístění reklamních ploch okolo dálnic. Je sepsána tak, že jakékoliv dodatečné zvýšení bezpečnosti by nakonec stát platil z vlastních kapes a proto se nikdo nesnaží tyto billboardy lépe zabezpečit, natož odstranit. Částka kterou za pronájem dostává stát je na dnešní poměry v mediální oblasti trapně nízká. Smlouva byla evidentně blbá, nicméně zavčas byla prodlouženo její trvání až do roku 2011. Kdo co za to dostal - to nechám na úvaze čtenáři. Zajímavé je, jak srdnatě tuto smlouvu hájí ředitel Laušman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Co do vyjadřování i dle obsahu jeho odpovědí je to muž na svém místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 No Coment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Thor Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Tady je krásně vidět ten dvojí metr. Řidiči jsou pokutováni a jsou jim odebírány body za držení mobilu v ruce - z důvodu snížené pozornosti řidiče během telefonování a státu a jeho úředníkům nevadí ta množství reklamních tabulí kolem silnic, které mají v prvé řadě !!!! upoutat pozornost řidičů. Státu nevadí dostávat prachy za tolerování reklamy a současně postihovat řidiče za podle mého názoru srovnatelnou věc. Dokonce státu nevadí, když se občas někdo okolo reklamní cedule omotá - vždyť přece dostávat 14 melounů ročně za reklamu je tak krásné a lidí je jako srač.ek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Když jsme u těch metrů Jel jsem nedávno MHD. Borec jel přes město 60-80 km/h furt nalepenej na dodávce co jela před ním. Já jsem stál spolu s 15ti dalšíma a ještě jsem držel kočárek. Řidič furt čuměl kamsi bokem na každou husu co šla okolo. Pak člověk čučí na ty body a hledí kolik dostane za to že není v osobáku připoutanej. a v autobuse je to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.