Milo77 Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 Zdravim vsetkych majitelov Yetika. Uz dlhsiu dobu (auto kupene 12/2009) sa mi vyskytuje rezonancia pri nastartovani a jemnom pridani plynu (cca 1200 ot.) niekde v prostrednej resp. v zadnej casti vyfuku. Rezonancia je dost vyrazna - "kovovy zvuk". Ked som to reklamoval (okrem inych veci), technik u dealera mi povedal, ze to je normalne, ze to maju aj Fabie s tym istym motorom a je to vraj rezonancia od turba. V case reklamacie (6/2010) Skoda na toto nemala ziadne usmernenie pre servisy. Rozisli sme sa s tym ze, v pripade ze Skoda usmernenie vyda, mi servis zavola prip. pri povinnej prehliadke. Chcem sa opytat ci ma niekto podobnu skusenost/problem a ako bol rieseny? Za odpovede vopred dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 Yetíka mám vyrobeného v lednu letošního roku, najeto cca 6000km a zatím bez jakýchkoliv zvukových "problémů". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.