Walda RS Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 (editace) Ty máš origo pružiny RS nebo stavitelnej podvozek?díky zatim je to na origo RS podvozku. toho škrtání bych se nebál, taky jezdim dost naloženej a vpoho. jakej maj přesnej rozměr ty alu? s který Jesenice si? Editováno: 7. Červen 2011, autor: Walda RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 7. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 Jesenice u Prahy ve předu 225/40 a vzadu 235/40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 myslel jsem rozměr disku ne gumy. docela rád bych někdy skouknul tovojí káru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 7. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 Vím akorát tohle:kola mají rozměry 2x 8"/18 a 2x 9/18 Odkud jsi ty?Teď sháním kola,mám zimáky na autě a plecháče,vypadá to nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 tak to já mam zadní ještě o něco širší, ale záleží na ET jsem z Loun to je kousek já zase prodávam 17ky a schánim na zimu plechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 7. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 škoda já sháním 18. Jasně někdy jí můžeš skouknout.Chystám se na Nějakej tuning. No já už ty kola asi nejspíš neseženu,byl docela prodejce naštvaný že jsem je nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 to je škoda, šel bych do nich. ty chceš na zimu 18ky????? určitě se někdy domluvíme a dáme spicha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 7. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 nene mám zimáky 16 a teď je mám na autě,sundal jsem své 18ky 1000 Miglia (které prodávám) s podložkama a sháním jiné 18 bez podložek.Oni byli docela dost odřené ale za 11000KČ DOBRÁ CENA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 (editace) já ty moje koupil za 10t sem pochopil že scháníš místo plechů na zimu alu já ted prodávam 17ky co sem tam původně měl a schánim 16ky plechy nebo alu na zimu Editováno: 7. Červen 2011, autor: Walda RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 škoda já sháním 18. Jasně někdy jí můžeš skouknout.Chystám se na Nějakej tuning. No já už ty kola asi nejspíš neseženu,byl docela prodejce naštvaný že jsem je nechtěl a už je prodal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 8. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 to prosimte nevim,jestli jsou uz prodana.Ja se dlouho rozmejslel jestli jo nebo ne a nebyl moc nadsenej kdyz jsem rekl ze ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.