Přejít na obsah

maximální rychlost na dálnici

Speedy20V

Doporučené příspěvky

Dal bych taky těch 160. I když na některých našich dálnicích nebo jejich úsecích je i stovka moc. Jezdím na 225/40/19 - vím o čem mluvím - stačí drobná nerovnost a peru se svolantem, ale když je silnice super tak si můžu i ve 250 dát ruce za hlavu a pohodička. Třeba Hradecká dálnice - to je chvílema utrpení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zavedl bych 160km/h, tam kde stav nevyhovuje bych snížil rychlost místní úpravou. Mimo obec bych rychlost zvýšil z 90km/h na 100km/h, jako je to v Rakousku a Německu. Jinak po hradecké jsem jel včera a je to fakt hnus.

Taxi tedka jeste zkus Boleslavskou na sportovnim podvozku, to je teprva ficak ;):ph34r:

Odkaz ke komentáři

Mne osobne naprosto vyhovuje, jak to je. Kde potrebuju, jedu 160km/h, kdyz nepotrebuju jedu kolem tacho 140km/h, takze to je tak tech 130km/h a kde to neni dovoleny, jedu pomalejs, doporucena by byl zase dalsi krok k anarchii, takhle mi to prijde OK.

Taky bych chtěl jezdit jak mi to vyhovuje a přizpůsobit rychlost stavu vozovky, viditelnosti, kvalitě auta a proto chci, aby když jedu 160, tak aby aspoň to bylo v mezích zákona.

Odkaz ke komentáři

Osobne proti 160km/h vubec nejsem, ale mam pocit, ze by se to u nas hrozne zneuzivalo. A stejnak je to scifi. Nehlede na stav nasich silnic, to by naopak 2/3 z nich melo mit omezeno na 110, aby to bylo bezpecny, kazdej holt nema A8 ;) Jenze, to je jeste vetsi scifi :( Hrozne se tesim, jaxi za 14 dni vychutnam cestu na sportovnich tlumicich po chorvatsky dalnici, to bude orgaczek -_-

Odkaz ke komentáři

na D1 si dovedu predstavit i 250km/h

Ne jenom představit ( občas tam jezdim a když je volno tak je to mazec ).

Já jel po D1 nejvíc 220km/h na sportovním podvozku, dalo se to, ale musím říct, že jsem teda zažil lepší povrchy. Jinak já osobně si myslím, že pouze doporučená rychlost na českých dálnicích by asi nedělala dobrotu, dovedete si představit jak důchodce se svou naleštěnou Š105L nečekaně vjíždí do levého pruhu před BMW jedoucí 250km/h?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...