Speedy20V Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Testuje se to jinde, tak mě zajímá váš názor, jak to udělat u nás. Podle mě na nějakých 160 jsou naše silnice ještě stavěný... ale prosím nekamenujte mě za můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 bud doporucena nebo tech 160...normalne jezdim kolem tech 150 to je podle me akorat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 sakra, že bych dal málo možností myslím že by to chtělo odstupňovat po jednom kilometru ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Rychlost bych dal 160. 130je málo a stejně tak skoro nikdo nejezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Dal bych taky těch 160. I když na některých našich dálnicích nebo jejich úsecích je i stovka moc. Jezdím na 225/40/19 - vím o čem mluvím - stačí drobná nerovnost a peru se svolantem, ale když je silnice super tak si můžu i ve 250 dát ruce za hlavu a pohodička. Třeba Hradecká dálnice - to je chvílema utrpení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Zavedl bych 160km/h, tam kde stav nevyhovuje bych snížil rychlost místní úpravou. Mimo obec bych rychlost zvýšil z 90km/h na 100km/h, jako je to v Rakousku a Německu. Jinak po hradecké jsem jel včera a je to fakt hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Zavedl bych 160km/h, tam kde stav nevyhovuje bych snížil rychlost místní úpravou. Mimo obec bych rychlost zvýšil z 90km/h na 100km/h, jako je to v Rakousku a Německu. Jinak po hradecké jsem jel včera a je to fakt hnus. Taxi tedka jeste zkus Boleslavskou na sportovnim podvozku, to je teprva ficak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Rychlost bych dal 160. 130je málo a stejně tak skoro nikdo nejezdí nikdo nejezdi? tak tos asi ted v posledni dobe po zadny dalnici nejel, dneska jsem jel 2x a 98% lidi jelo okolo 120, sem myslel, ze prijdu o nervy. na dalnici bych zaved doporucenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Hmm, doporučená je asi zase moc, protože silnice nic moc a řidiči taky, myslím, že kdyby každej jezdil 200, nevím no, lidskej faktor.... A každej čerstvej z autoškoly by si půjčil auto od tatánka a šel by si zkusit jaký to je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 já bych dal kombinaci levej pruh doporučená 160 pravej 130 max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 těch 160 by byla ideální. viz. spokojenost Rakouska Stejně se hodně jezdilo kolem 170. Ted tak 140 max víc to nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Mne osobne naprosto vyhovuje, jak to je. Kde potrebuju, jedu 160km/h, kdyz nepotrebuju jedu kolem tacho 140km/h, takze to je tak tech 130km/h a kde to neni dovoleny, jedu pomalejs, doporucena by byl zase dalsi krok k anarchii, takhle mi to prijde OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 hlasoval jsem doporučenou jako je to v Německu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Mne osobne naprosto vyhovuje, jak to je. Kde potrebuju, jedu 160km/h, kdyz nepotrebuju jedu kolem tacho 140km/h, takze to je tak tech 130km/h a kde to neni dovoleny, jedu pomalejs, doporucena by byl zase dalsi krok k anarchii, takhle mi to prijde OK. Taky bych chtěl jezdit jak mi to vyhovuje a přizpůsobit rychlost stavu vozovky, viditelnosti, kvalitě auta a proto chci, aby když jedu 160, tak aby aspoň to bylo v mezích zákona. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Osobne proti 160km/h vubec nejsem, ale mam pocit, ze by se to u nas hrozne zneuzivalo. A stejnak je to scifi. Nehlede na stav nasich silnic, to by naopak 2/3 z nich melo mit omezeno na 110, aby to bylo bezpecny, kazdej holt nema A8 Jenze, to je jeste vetsi scifi Hrozne se tesim, jaxi za 14 dni vychutnam cestu na sportovnich tlumicich po chorvatsky dalnici, to bude orgaczek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Ja bych byl pro 160kmh, tahle rychl. odpovida stavu nasich dalnic, a treba ted co jezdim na Boleslav, tak tam se da v provozu tech 160 uplne v poho, ale treba na D1 si to nedokazu predstavit, ta by potrebovala spise tri pruhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 na D1 si dovedu predstavit i 250km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 na D1 si dovedu predstavit i 250km/h Se trema promile to taky zacinam videt jasnejs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 na D1 si dovedu predstavit i 250km/h ...v provozu jakej tam je nesmysl, mozna tak nekdy v noci kdyz je prazdna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 jo takhle, tak to beru zpet, spatne jsem to precet, myslel jsem, ze vzhledem ke kvalite povrchu, v provozu samozrejme ne, to jsem jel dneska asi 170 a uz to bylo skoro na hrane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 hlasoval jsem doporučenou jako je to v Německu dtto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 na D1 si dovedu predstavit i 250km/h Ne jenom představit ( občas tam jezdim a když je volno tak je to mazec ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Přesně tak, i po D1 se dá jet 250, ale musí být volno, proto bych neříkal stav špatných silnic, i na těch našich se dá auto udržet, ale spíš stav lidí kolem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 na D1 si dovedu predstavit i 250km/h Ne jenom představit ( občas tam jezdim a když je volno tak je to mazec ). Já jel po D1 nejvíc 220km/h na sportovním podvozku, dalo se to, ale musím říct, že jsem teda zažil lepší povrchy. Jinak já osobně si myslím, že pouze doporučená rychlost na českých dálnicích by asi nedělala dobrotu, dovedete si představit jak důchodce se svou naleštěnou Š105L nečekaně vjíždí do levého pruhu před BMW jedoucí 250km/h? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 No jasně no, to jsou lidi, co netuší, že by nějaký auto mohlo takhle jet, když jsem byl malej, tak mi děda říkal, že žádný auto nemůže jet víc jak 130km/h, protože by se rozsypalo a zničilo.... měl tehdá starou škodovečku 100 nebo co to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.