Luke288 Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 mate nekdo na OII jinou antenu nez tu puvodni? neco treba na styl zraloka BMW, nebo audi, jak je to pripadne s kvalitou prijmu? docela bych vymenil, protoze ten prut co tam mam me neskutecne stve! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Berieš mi slová z jazyka. Tá plutva je ozaj super. Otázne je, či by sedel tvar zakrivenia strechy. Kvalita príjmu je v pohode. Kamoš mi robí v BMW servise, tak môžem skočiť na prieskum. Už dlho sa na to chystám, len neviem, či niečo také držia len tak skladom. Skôr nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 no prave, neverim ze audi nebo bmw antena sedna na skodovackou strechu, spis mi jde o to, jestli to nekdo vyrabi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 No videl som ešte, že aj Hyundai alebo Chevrolet (teraz presne neviem) má plutvičku. Ale BMW sa mi zdá viacej. No ale aj BMW má niekoľko tvarov striech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Z X3, X5 to asi nepôjde, tam je strecha dosť rovná, skôr nejaké 5 a 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 K tomu rádiu co tam montuje pan Boleslav Mladý potřebuješ spíš nějakej J-Pole a zesilovač k tomu. Bude to vyšší než auto, ale bude to hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 nepotrebuju, na to ze ma horsi prijem uz jsem si zvyknul, ta antena mi vadi po designovy strance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Já teda poslouchám rádio minimálně, po městě je signál super, ale když vyjedu ven z města, tak se signál ztrácí dřív než u původní, mám chromovou anténu s chromovým spodkem od autostyl Janko a je to podle mě hned lepčí http://www.autostyl-janko.cz/auto_tuning_d..._anteny___chrom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Taktéž jsem zakoupil ten chrom. nastavec na spodek anteny ale nepasuje je vetší .Děla se vice druhů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 hm, to ne, ja jsem nemocnej po zralokovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Já bych se poohlížel po té audiňácké ploutvičce. Tam je ta dotyková plocha se střechou celkem malá, takže by měla sednout. A navíc se mi i víc líbí než u BMW, kde je ta ploutvička mohutnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 hm, to ne, ja jsem nemocnej po zralokovi Chápu, taky jsem chtěl žraloka, ale bylo tam moc problémů a nejasností, tak jsem to nakonec nechal být. Ale zkus to nějak vymyslet, budeme se pak opičit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Mě by se spíš líbila anténa, která "není vidět" a přesto by rádio hrálo tak jak má. Viz Toyota Landcruiser - napařená na zadním bočním okénku a rádio jde jako z praku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Mě by se spíš líbila anténa, která "není vidět" a přesto by rádio hrálo tak jak má. Viz Toyota Landcruiser - napařená na zadním bočním okénku a rádio jde jako z praku. tak takhle to presne mame u golfu IV - auto bez anteny a hraje 100x lip nez stream Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 to ma tata i u stary A6, antena je ve skle mam pocit...to je nejlepsi, jenze bohuzel inzenyri v bolce nas odsoudili k prutum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Asi jsou rybáři ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Asi jsou rybáři ... tak to by mohli pokojne namiesto prutu daj aj zralociu plutvicku, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Přátelé, taky jsem pro svoji OII uvažoval o chromovém nástavci Autostyl Janko. Akorát nevím jak bude ten nástavec pasovat když jsou prý různé velikosti..... Jinak pozor na "žraloky"!!!! Měl jsem na svém SAABu anténu originál SAAB ve stylu žralok, (viz foto) ale signál byl velice špatný, nakonec jsem ji měl jen pro ozdobu...tato anténa byla vhodná pro mobil, ale pro rádio se používala anténa "zalitá" ve skle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Jazdím sem tam s A8, ale tú plutvičku som si nikdy nevšimol. Ale bol som sa pozrieť a ona tam vážne je. Ale obávam sa, či to nebude len prijímač GPS a možno anténa na telefón. TV a rozhlasová anténa podľa mňa bude rovnako ako u Superbu tá TV na skle. Plutvička u BMW obsahuje určite všetko. Mne sa teda viacej páči tá od BMW. Tá od Audi je nejaká smiešna, ani nie ako plutvička. Ale keď sa vrátim z dovolenky, tak ja to u BMW prekúmam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Ale obávam sa, že kvalita príjmu sa aj tak nezlepší. Myslím, že aj tá originálna anténa má veľmi dobrý príjem. Potvrdzujú to aj majitelia neoriginálnych kvalitnejších 1DIN rádií alebo majitelia najnovších Škoda rádií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Tak jsem se teď zaměřoval na ty antény, třeba co má BMW e90 je celkem pěkná, dost podobná té audiňácké, řekl bych, ale co má třeba e60 se mi tak nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Inak neviem, či podobný útvar ako Audiny nemá na streche aj Golf Plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Takhle vypadá chromový nástavec na normální "prut", přijde bez poštovného na 200 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 podle me jen lakadlo pro maly zlodeje. to ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Takovej pletací drát ... tohle jsou antény co něco dokážou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.