brothas Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Ahoj, mate nekdo u origo sady dokoupeny origo drzak na IPHONE 4? Potrebuji si ho vyzkouset, jestli mi bude vyhovovat. Za ty penize nechci kupovat zajice v pytli. Kdyz jsem si ho chtel objednat a vyzkouset pred koupi, tak mi ve vsech autosalonech naznacili, ze takhle to nejde. Bud si ho rovnou vezmu bez vyzkouseni a nebo mam smolika. Primarni duvod porizeni je zlepsit signal pres externi antenu, protoze mam sunsafe glass a ve spojeni s Iphone 4 je to smrt. :-( Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlosm Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 (editace) Ahoj, mate nekdo u origo sady dokoupeny origo drzak na IPHONE 4? Potrebuji si ho vyzkouset, jestli mi bude vyhovovat. Za ty penize nechci kupovat zajice v pytli. Kdyz jsem si ho chtel objednat a vyzkouset pred koupi, tak mi ve vsech autosalonech naznacili, ze takhle to nejde. Bud si ho rovnou vezmu bez vyzkouseni a nebo mam smolika. Primarni duvod porizeni je zlepsit signal pres externi antenu, protoze mam sunsafe glass a ve spojeni s Iphone 4 je to smrt. :-( Diky Mě by zajímala jakákoliv zkušenost s origo adaptérem na mobil, mám to napojený už od prodejce a nemůžu sehnat adaptér ani na Nokii, ani na Sony Ericsson K 790i má to vůbec někdo v ČR (v kombinaci s Columbusem) Dík Editováno: 1. Srpen 2011, autor: carlosm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 na co adaptér? bluetooth ti nestačí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brothas Vloženo 28. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Ja to resim primarne kvuli zlepseni signalu. Mam pokovena okna a v kombinaci s iphonem je to obcas smrt:-( tim, ze je v aute uz priprava na drzak, tak mi to prijde jako nejjednodussi varianta, jak ho zlepsit. Nebo se mylim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.