Jozef158 Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 Nazdar, moje O1 žiada vymeniť poloosi. Aké máte skúsenosti s čínskou značkou VIKA? Cena originálu 160,- a cena VIKA 49,-. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 Myslis si ze cena 49euro zodpoveda aj kvalite??? NEBRAT je to smejd znacka VIKA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Musím se přidat k odpovědi výše, určitě nebrat, slovo kvalita u dílů VIKA neexistuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robert77 Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Zdarec, VIKA mě už nikdy nesmí do baráku. V lednu se mě vysypalo přepákování stěračů, říkám si, na tom nemůže nic být. A bylo - po měsíci a při dešti cca 200kiláků od baráku se to pos....lo (ehm zcela rozpadlo), výměna ve Škodovce něco kolem 1800 peněz. Takže si raději připlať a budeš mít klídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef158 Vloženo 20. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Ok, objednal som originál. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.