Dzon Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Co rikate na radio Panasonic 8 rady plus blutut s hensfri koupil by ste to nekdo bez ohledu na cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 raději Kenwood KDC-W5534UY, má Bluetoot H/F ready za cenu 7990,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 ...nebo...Kenwood KDC-W7534UY za 11990,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Tak a ted mi k tomu hands free ready rekni neco vic, treba mi sezen seznam kompatibilnich telefonu a e-shop kde ten BT modul pro Kenwooda maj skladem Info ktere sem fakt zatim nikde neobjevil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 ...nebo...Kenwood KDC-W7534UY za 11990,- +4500 Kc za ten BT modul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Dal bych jen zeleně podsvícené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Dal bych jen zeleně podsvícené Kenwood ma prepinani mezi cervenou a zelenou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 ale písmena nejsou černý ,nebo jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 ale písmena nejsou černý ,nebo jo ? To bohuzel opravdu nema :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Kdyz jsme u toho - mne docela zaujalo toto: http://www.rstrading.cz/autoradia.php?idvy...=detail&kateg=3 ve spojenim s timho: http://www.rstrading.cz/autoradia.php?akc=kateg&kateg=37 a timto: http://www.rstrading.cz/autoradia.php?idvy...detail&kateg=35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Me toto : KDC-W6534U Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 KDC....velmi dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 KDC....velmi dobrý Jojo ale stale nevim nic o kompatibilite toho BT modulu jako handsfree :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Čti: - funkce automatického příjmu příchozího hovoru - vytáčení čísel ze seznamu - vytáčení čísel z historie příchozích hovorů - vytáčení čísel z historie odchozích hovorů - funkce přímého vytáčení - fumkce privátního hovoru - funkce zobrazení stavu spojení - indikace intenzity signálu - indikace stavu baterie - registrace telefonu (až 5 tel.) - výběr telefonu - stáhnutí tel. seznamu - dodávané s mikrofonem No a pak už zbývá maličkost, investice za 5490,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Čti: - funkce automatického příjmu příchozího hovoru - vytáčení čísel ze seznamu - vytáčení čísel z historie příchozích hovorů - vytáčení čísel z historie odchozích hovorů - funkce přímého vytáčení - fumkce privátního hovoru - funkce zobrazení stavu spojení - indikace intenzity signálu - indikace stavu baterie - registrace telefonu (až 5 tel.) - výběr telefonu - stáhnutí tel. seznamu - dodávané s mikrofonem No a pak už zbývá maličkost, investice za 5490,- No to je sice pekne, ale to mi nic nerika o tom jestli to bude fungovat treba s nokii 3230 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 No to je sice pekne, ale to mi nic nerika o tom jestli to bude fungovat treba s nokii 3230 Profil handsfree je docela dobre definovan ve standardu bluetoothu a jedine, co je pruser, jsou bugy ve fw telefonu. Bohuzel prave Nokia ma pozehnane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 No to je sice pekne, ale to mi nic nerika o tom jestli to bude fungovat treba s nokii 3230 Profil handsfree je docela dobre definovan ve standardu bluetoothu a jedine, co je pruser, jsou bugy ve fw telefonu. Bohuzel prave Nokia ma pozehnane Jo to je prave ono ... navic jakmile ma telefon symbiana tak se mi to zda problem vsech bluetooth HF ktery umej i neco vic nez jen zvednou hovor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Tak jsem koupil panaka za 7500 parada grafickej dysplej plus hensfri s blutut a paradicka zvuk i komunikace pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Tak jsem koupil panaka za 7500 parada grafickej dysplej plus hensfri s blutut a paradicka zvuk i komunikace pohoda. Gratz ! at slouzi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.