ANDPavel Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 Snad dorazím taky, sice nikoho neznam, ale seznámíme se. Jen nevím jestli stíham do 19.00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 Fábka opláchnuta a po 13:00 odjezd směr Chabry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provocation Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 FOTKY ZDE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 a tady pár fotek "střízlivých" obličejů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 paráda!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 tebe tu mam vyfocenýho i vícekráte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 no to potěš koště :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 OK :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 a 105ka z německa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 ježišmarjááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 mazec co :-) ještě mam i videjo jak gavaríš pa růsky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 no Vladimír, ten se v pátek povedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 11. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 ... pátek opravdu vydařený, k večru v kempu, jsem ještě přidal cestou domů ranní návštěva restaurace u Sparťana a ve 2:00 jsem šel spát. 7:00 budíček a 8:00 na bráně vítání prvních účastníků zájezdu k 10. letum SKODAHOME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Škoda, že jsem musel rano domu. No tak hold to budu muset dohnat najaře. Ale je pravda, že Vladimír vypadal slušně ale co je horší strašně chrápal !!! Přístě se budu muset vybavit lépe jako Karel špuntama do uší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 ... pátek opravdu vydařený, k večru v kempu, jsem ještě přidal cestou domů ranní návštěva restaurace u Sparťana a ve 2:00 jsem šel spát. 7:00 budíček a 8:00 na bráně vítání prvních účastníků zájezdu k 10. letum SKODAHOME No ty si ji měl taky už jako slušnou ... chudák Terezka vám musela dělat řidiče ... mám dohodnuto na jaro, že si s náma dá kolečko panáčků jen pak budu potřebovak přesné souřadnice kam ji dovézt popř. donést Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 11. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Fotečky již na SKODAHOME 13. Sraz SKODAHOME.cz & LEVNEPNEU.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 Škoda, že jsem musel rano domu. No tak hold to budu muset dohnat najaře. Ale je pravda, že Vladimír vypadal slušně ale co je horší strašně chrápal !!! Přístě se budu muset vybavit lépe jako Karel špuntama do uší jo hochu, léta praxe :-) Olin má ty proslovy a loterie strašně dlouhý, starý pány z toho bolej nohy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 heh....mam lepší foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 nojo se holt k sobe mate kucí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 7. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 ... tak konečně je hotová i galerie "Síň slávy SKODAHOME.cz" Napodzim tam byla zařazena tři auta a na jaro máme již také tři Síň slávy SKODAHOME.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Už se ví termín jarního srazu????Abych stihnul objednat chatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.