ewzenek Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Dobrý den, koupil jsem a opravuji Octavii Kombi 2010 1.6 TDI Ambiente. Mám odstrojen celý předek a napadlo mě vylepšit výbavu. Rád bych vyměnil klimatizaci za automatickou, dal tempomat, el okna i dozadu a parkovací senzory. Díly bych měl z vrakoviště. Je možno vůbec zasahovat takto do vozu? Když ano, najde se někdo z Prahy a okolí kdo by mi to za úplatu nastavil a poradil jaké díly sehnat? Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Kontaktuj http://forum.skodahome.cz/user/6604-rolbar/....je z Prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewzenek Vloženo 22. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 díky. už mu píšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.