Přejít na obsah

Přídavná světílka

Butch

Doporučené příspěvky

Taky se mi to nelíbí a tu SPZ taky nechápu...

Ale mam doma stroboskopy a chtěl jsem je dát do mlhovek, (mam nárazník z RS) asi místo žárovky ale nevím, nemáte s tím někdo zkušenost? Ve Škodovce mě to asi neudělaj a nebo za šílený peníze... <_<

stroba jsem mel na GIII, jednak je to dost nebezpecny a taky mi za chvili shorely...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky se mi to nelíbí a tu SPZ taky nechápu...

Ale mam doma stroboskopy a chtěl jsem je dát do mlhovek, (mam nárazník z RS) asi místo žárovky ale nevím, nemáte s tím někdo zkušenost? Ve Škodovce mě to asi neudělaj a nebo za šílený peníze... <_<

stroba jsem mel na GIII, jednak je to dost nebezpecny a taky mi za chvili shorely...

Já je měl taky na Felicii ale ty levný šunky, tyhle jsou ty profi stály okolo 1200,-

Proč nebezpečný?

Odkaz ke komentáři

to je prasecina neskutecna. tu SPZ nechapu, co je na ni tak good?

tou SPZ jsem myslel označení státu :)

ja to porad nechapu, je to sved...

MadMike: podle me to nema na aute co delat, pokud je chces jen na srazy, tak proc ne, taky jsem mel ty levny zmetky a ty byly videt jen za tmy a to je podle me dost hazard s tim jezdit, ne pro tebe, ale spis pro ostatni. a jestli mas nejaky profi nebo lepsi, tak ty budou blikat jako krava a myslim, ze bys dost lidem poplet hlavu. btw. me kdysi nabizeli stroba ze sanitky, ale chteli za ne snad deset koliku...

Odkaz ke komentáři

to je prasecina neskutecna. tu SPZ nechapu, co je na ni tak good?

tou SPZ jsem myslel označení státu :)

ja to porad nechapu, je to sved...

MadMike: podle me to nema na aute co delat, pokud je chces jen na srazy, tak proc ne, taky jsem mel ty levny zmetky a ty byly videt jen za tmy a to je podle me dost hazard s tim jezdit, ne pro tebe, ale spis pro ostatni. a jestli mas nejaky profi nebo lepsi, tak ty budou blikat jako krava a myslim, ze bys dost lidem poplet hlavu. btw. me kdysi nabizeli stroba ze sanitky, ale chteli za ne snad deset koliku...

ne já to chtěl jen na srazy a ne na provoz !

Odkaz ke komentáři

No niektorí to majú aj na srteche, tam je to asi uzitocnejsie.

Ale OII fakt ziadne dodatocne svetla nepasuju. Jedine, co by pomohlo by bolo, keby vyrobili nejake LEDkove hmlovky, ktore by vedeli okrem hmlovky aj corner a denne svietenie. To by bodlo. No a este predne svetla, ktore by vedeli bixenon s natacanim. Ale to je asi nerealna utopia.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...