Butch Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 tohle jsem ulovil v Chorvatsku ... koukněte na SPZ ... neviděl jsem to ale v akci : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 No to je uz trochu divocina - by te u nas policie hned zdrbala... jinak SPZ pekna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 to je prasecina neskutecna. tu SPZ nechapu, co je na ni tak good? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Taky se mi to nelíbí a tu SPZ taky nechápu... Ale mam doma stroboskopy a chtěl jsem je dát do mlhovek, (mam nárazník z RS) asi místo žárovky ale nevím, nemáte s tím někdo zkušenost? Ve Škodovce mě to asi neudělaj a nebo za šílený peníze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Vypadá to hnusně a hlavně octavia má hranatý světla a dát tam kulatý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Taky se mi to nelíbí a tu SPZ taky nechápu...Ale mam doma stroboskopy a chtěl jsem je dát do mlhovek, (mam nárazník z RS) asi místo žárovky ale nevím, nemáte s tím někdo zkušenost? Ve Škodovce mě to asi neudělaj a nebo za šílený peníze... stroba jsem mel na GIII, jednak je to dost nebezpecny a taky mi za chvili shorely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Taky se mi to nelíbí a tu SPZ taky nechápu...Ale mam doma stroboskopy a chtěl jsem je dát do mlhovek, (mam nárazník z RS) asi místo žárovky ale nevím, nemáte s tím někdo zkušenost? Ve Škodovce mě to asi neudělaj a nebo za šílený peníze... stroba jsem mel na GIII, jednak je to dost nebezpecny a taky mi za chvili shorely... Já je měl taky na Felicii ale ty levný šunky, tyhle jsou ty profi stály okolo 1200,- Proč nebezpečný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 to je prasecina neskutecna. tu SPZ nechapu, co je na ni tak good? tou SPZ jsem myslel označení státu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 jestli jste si nevšimli,tak to má švédskou spz,a ve švédsku jsi bez přídavných světel ztracen,je to k vůli LOSŮM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 to je prasecina neskutecna. tu SPZ nechapu, co je na ni tak good? tou SPZ jsem myslel označení státu ja to porad nechapu, je to sved... MadMike: podle me to nema na aute co delat, pokud je chces jen na srazy, tak proc ne, taky jsem mel ty levny zmetky a ty byly videt jen za tmy a to je podle me dost hazard s tim jezdit, ne pro tebe, ale spis pro ostatni. a jestli mas nejaky profi nebo lepsi, tak ty budou blikat jako krava a myslim, ze bys dost lidem poplet hlavu. btw. me kdysi nabizeli stroba ze sanitky, ale chteli za ne snad deset koliku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Ja som bol vo Fínsku a tam malo obrovské prídavné lampy snáďa každé tretie auto. Ale ani sa nečudujem. Všade sa striedajú lesíky s poliami a cesta je neraz ako "schody do neba". Okrem toho tam majú pol roka tmu temer v kuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 to je prasecina neskutecna. tu SPZ nechapu, co je na ni tak good? tou SPZ jsem myslel označení státu ja to porad nechapu, je to sved... MadMike: podle me to nema na aute co delat, pokud je chces jen na srazy, tak proc ne, taky jsem mel ty levny zmetky a ty byly videt jen za tmy a to je podle me dost hazard s tim jezdit, ne pro tebe, ale spis pro ostatni. a jestli mas nejaky profi nebo lepsi, tak ty budou blikat jako krava a myslim, ze bys dost lidem poplet hlavu. btw. me kdysi nabizeli stroba ze sanitky, ale chteli za ne snad deset koliku... ne já to chtěl jen na srazy a ne na provoz ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 S těmi světly je to pravda, byl jsem vloni ve Švédsku a není tam nic divnýho vidět vozidla s přídavnými světlomety jako jsou tyto na obrázku. Je to hlavně kvůli losům atd. a vzhledem k tomu, že na podzim a v zimě jsou velmi krátké dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 už dlouho jsem žádnýho losa nepotkal, tak si tam radši takový hrnce dávat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Přesně tak, navíc si nedovedu představit, že by nějaký přídavný lampy OII slušely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 To je hodně nehezké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 no já myslím, že tohle snad ani nikdo nemoh dělat kvůli tomu, aby to bylo hezký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 No niektorí to majú aj na srteche, tam je to asi uzitocnejsie. Ale OII fakt ziadne dodatocne svetla nepasuju. Jedine, co by pomohlo by bolo, keby vyrobili nejake LEDkove hmlovky, ktore by vedeli okrem hmlovky aj corner a denne svietenie. To by bodlo. No a este predne svetla, ktore by vedeli bixenon s natacanim. Ale to je asi nerealna utopia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 No já si myslím, že to furt vypadá líp, než kdyby tam měl něco jako ten SAAB. Ale jak už tu bylo řečeno, protože se jedná o Švéda, tak to není o designu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Carlito Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 to je prasecina neskutecna. tu SPZ nechapu, co je na ni tak good? Mne sa zas na tej SPZ paci , ze je uchytena bez toho plastoveho ramecku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.