TomASS! Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Ahoj, pánové je to velmi nepříjemné asi nejsem první komu se to stalo, pravý přední světlo se najednou zamlžilo zevnitř a už je zamlžený asi 2měsíce a ne a ne vyschnout, nevíte co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Dej ho do garáže do tepla a odtěsni to světlo, mělo by to vyschnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Ahoj chlapi.Chtěl bych se zeptat jak je to u předních světel řešené.Dálkové je společné s potkávacím co se týká naklopení?Já jen,že potkávací svítí jak mají ale dálkové u řidiče mi připadá,že svítí víc do země. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 mas dobre osadene ziarovky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Koukal jsem dvakrát a jsou dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampi Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 (editace) Pánové, sháním nutně levý světlomet - v jakémkoli stavu - jde mi jen o ten vnitřní "pochromovaný" plast, co je přišroubován k plexi viz. foto. Při čištění se mi ho podařilo zničit. Nemáte doma někdo nějaký šrot? Předem díky za nabídky i přípdné info kde sehnat... Editováno: 5. leden 2013, autor: Hampi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 (editace) Čistil niekto čočku H7? Nasiel som akurat toto http://forum.skodahome.cz/topic/35138-cisteni-prednich-svetel/page__hl__%2Bcisteni+%2Bcocky__fromsearch__1 je to podobne alebo mate nejake grifi ako ju dostat do noveho stavu? Editováno: 15. leden 2013, autor: harmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 U supa nejdou vyndat čočky pokud vím, a je to tu už řešeno, myslím že se to téma jmenuje světlomety cleaning :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.