TomASS! Vloženo 30. Červen 2011 Vloženo 30. Červen 2011 Ahoj, pánové je to velmi nepříjemné asi nejsem první komu se to stalo, pravý přední světlo se najednou zamlžilo zevnitř a už je zamlžený asi 2měsíce a ne a ne vyschnout, nevíte co s tím? Díky Citovat
Larrini Vloženo 30. Červen 2011 Vloženo 30. Červen 2011 Dej ho do garáže do tepla a odtěsni to světlo, mělo by to vyschnout. Citovat
Márty'SP Vloženo 27. Prosinec 2012 Vloženo 27. Prosinec 2012 Ahoj chlapi.Chtěl bych se zeptat jak je to u předních světel řešené.Dálkové je společné s potkávacím co se týká naklopení?Já jen,že potkávací svítí jak mají ale dálkové u řidiče mi připadá,že svítí víc do země. Citovat
Hampi Vloženo 5. leden 2013 Vloženo 5. leden 2013 (editace) Pánové, sháním nutně levý světlomet - v jakémkoli stavu - jde mi jen o ten vnitřní "pochromovaný" plast, co je přišroubován k plexi viz. foto. Při čištění se mi ho podařilo zničit. Nemáte doma někdo nějaký šrot? Předem díky za nabídky i přípdné info kde sehnat... Editováno: 5. leden 2013, autor: Hampi Citovat
harmis Vloženo 15. leden 2013 Vloženo 15. leden 2013 (editace) Čistil niekto čočku H7? Nasiel som akurat toto http://forum.skodahome.cz/topic/35138-cisteni-prednich-svetel/page__hl__%2Bcisteni+%2Bcocky__fromsearch__1 je to podobne alebo mate nejake grifi ako ju dostat do noveho stavu? Editováno: 15. leden 2013, autor: harmis Citovat
KubinoS Vloženo 15. leden 2013 Vloženo 15. leden 2013 U supa nejdou vyndat čočky pokud vím, a je to tu už řešeno, myslím že se to téma jmenuje světlomety cleaning :-) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.