Publikováno Červenec 4, 201114 r Zdravim mam dotaz chtel bych se zeptat co jsou to za alu kola?S ceho jsou?z jake skodovky.Diky za informaci.
Červenec 4, 201114 r Hele, je to "námaha" asi tří kliknutí a zjistíš, že se jedá o "Kolo z lehké slitiny Proxima 6,5J x 16" pro pneumatiky 205/55 R16 (1Z0 071 494B)".
Červenec 6, 201114 r Autor Nejsem zadne hele ale budis kamarade nemam cas tady sedet a koukat a hledat videl jsem je na netu na inzerci a byli za chvili fuc.Objednam si je asi u Kucery ale nejsem si jistej kdyz mam v technickem prukazu viz obr1,2. tak jestli kdyz se stane nejaka nehoda tak mi to pojistovna zaplati?cetl jsem ze je to nespusobilost a ze mi pojistovna neda a ni korunu,co je na to pravdy diky za odpoved. Upraveno Červenec 6, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Červenec 6, 201114 r kola splnuji presneto co mas napsane v technicaku, takze s pojistovnou zadny problem nebude...
Červenec 6, 201114 r Chtěl jsem tím říct, že použitím minimální inteligence a energie bys to našel daleko dřív než napíšeš dotaz, nebo dokonce dotazy dva. Jedná se originální příslušentví Škoda pro současnou Oktávii, k dohledání např. v katalogu na webu Škodovky, viz. má předchozí odpověď vč. objednacího čísla. Kola s předepsaným obutím (205/55 R16 91 H a vyšší rychlostní index) tedy splňují to co máš předepsané v techničáku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.