Mart Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Zdravim mam dotaz chtel bych se zeptat co jsou to za alu kola?S ceho jsou?z jake skodovky.Diky za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Hele, je to "námaha" asi tří kliknutí a zjistíš, že se jedá o "Kolo z lehké slitiny Proxima 6,5J x 16" pro pneumatiky 205/55 R16 (1Z0 071 494B)". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mart Vloženo 6. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 (editace) Nejsem zadne hele ale budis kamarade nemam cas tady sedet a koukat a hledat videl jsem je na netu na inzerci a byli za chvili fuc.Objednam si je asi u Kucery ale nejsem si jistej kdyz mam v technickem prukazu viz obr1,2. tak jestli kdyz se stane nejaka nehoda tak mi to pojistovna zaplati?cetl jsem ze je to nespusobilost a ze mi pojistovna neda a ni korunu,co je na to pravdy diky za odpoved. Editováno: 6. Červenec 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 kola splnuji presneto co mas napsane v technicaku, takze s pojistovnou zadny problem nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 Chtěl jsem tím říct, že použitím minimální inteligence a energie bys to našel daleko dřív než napíšeš dotaz, nebo dokonce dotazy dva. Jedná se originální příslušentví Škoda pro současnou Oktávii, k dohledání např. v katalogu na webu Škodovky, viz. má předchozí odpověď vč. objednacího čísla. Kola s předepsaným obutím (205/55 R16 91 H a vyšší rychlostní index) tedy splňují to co máš předepsané v techničáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.