Přejít na obsah

Kabel k VAGu

TomasB

Doporučené příspěvky

neproda prosim nekdo kabel se vsim vsudy? Staci na COM      - software si sezenu

Dekuji

zvaž, jestli se ti to bastlení vyplatí. Konektor do diagnostické zásuvky je dost drahej a ostatní součástky a výroba taky něco stojí. Mrkni třeba tady: www.motordiag.cz - nejlevnější kábly jsou už pod tisícovku bez DPHčka. Členové mají slevu 5% (viz. odkazy na http://www.skoda-fabia-club.cz/odkazy.php )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neproda prosim nekdo kabel se vsim vsudy? Staci na COM      - software si sezenu

Dekuji

zvaž, jestli se ti to bastlení vyplatí. Konektor do diagnostické zásuvky je dost drahej a ostatní součástky a výroba taky něco stojí. Mrkni třeba tady: www.motordiag.cz - nejlevnější kábly jsou už pod tisícovku bez DPHčka. Členové mají slevu 5% (viz. odkazy na http://www.skoda-fabia-club.cz/odkazy.php )

ten kabel s opto mi na okte jede a porizovaci cena lidova.. bez konektoru.

Odkaz ke komentáři

Nemám nic proti opto! Na Škodovkách téměř bez problému a VAG-COM s ním běhá až do verzí 3xx. Horší je to s ostatními softwary. Tachometry, airbagy atd. s opto nechodí.

Odkaz ke komentáři

Nemám nic proti opto! Na Škodovkách téměř bez problému a VAG-COM s ním běhá až do verzí 3xx. Horší je to s ostatními softwary. Tachometry, airbagy atd. s opto nechodí.

jj , pak jedoïne s cipem. ;)

Odkaz ke komentáři

Kluci chtěl bych si taky konečně sehnat nějakou diagnostiku, ale když čtu všechny ty příspěvky tak mi jde z toho hlava kolem. Poraďte mi prosím polopaticky jaký typ kabelu si mám koupit abych na něj sehnal někde na netu program a bezproblémů mi to chodilo. Koukal jsem se u motordiagu, je tam více typů kabelů a nevim který by stačil. Díky za jakoukoliv radu. Z každou kravinou musí otravovat kamaráda v autoservisu, lepší by to bylo v klidu doma v garáži.

Odkaz ke komentáři

Kluci chtěl bych si taky konečně sehnat nějakou diagnostiku, ale když čtu všechny ty příspěvky tak mi jde z toho hlava kolem. Poraďte mi prosím polopaticky jaký typ kabelu si mám koupit abych na něj sehnal někde na netu program a bezproblémů mi to chodilo.  Koukal jsem se u motordiagu, je tam více typů kabelů a nevim který by stačil. Díky za jakoukoliv radu. Z každou kravinou musí otravovat kamaráda v autoservisu, lepší by to bylo v klidu doma v garáži.

Na jaký auta to potřebuješ? Jestli na O1 a G3, tak ti stačí i ty nejlevnější. Fast K-COM do seriáku nebo Fast KKL do USB. Oba chodí se všemi verzemi VAG-COM až do 409.1. Vyšší verze už potřebují kabel s donglem, tzn. HEX-CAN-USB. Ten je drahej, ale zase umí připojovat přes CAN, což je potřeba na nových ocatvia2, golf5, apod.

Odkaz ke komentáři

Mam octavii r.v. 97 ale chtěl bych aby to chodilo na všechny octavie první řady a na tátovu fábku. Ten program u motordiagu volně stažitelnej mi bude stačit? Aspoň vyjetí závad, vymazání, základní nastavení klapky, a takovéto ty základní věci. Ten kabel si asi dneska objednám.

Odkaz ke komentáři

Mam octavii r.v. 97 ale chtěl bych aby to chodilo na všechny octavie první řady a na tátovu fábku. Ten program u motordiagu volně stažitelnej mi bude stačit? Aspoň vyjetí závad, vymazání, základní nastavení klapky, a takovéto ty základní věci. Ten kabel si asi dneska objednám.

Jasně to všechno ti bude běhat. Ty volně šířené verze VAG-COMu sice mají nějaká omezení, ale to ti jak koukám nebude vadit a navíc v sekci s odkazy úplně dole najdeš i linky na software, který rozchodíš bez omezení ;)

Ze škodovek Felicia, Fabia, Octavia1 a Superb ti budou fungovat bez problému.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...