Biimbo Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 (editace) Určitě už jste sedačky někdo přendaval,jak jste zapojili dráty podle barev. Chci konektror ustřihnout napájet na stávající konektor nový, který mám i s asi 20 cm kabelů, ty mají ale jinou barvu. Kdybych věděl co mám proměřit, tak to proměřím nebo kdybych měl aspoň schemata. Na fotce je face vlevo myslím. Tak je hnědá,béžová(bílá),zelená. Na předface je hnědá(ale jiná hnědá),bílo-žlutá a žluto-zelená. Jestli to teda mám dát podle barev? EDIT: vyřešeno. Hnědý sedí na obou stranách a pak dodržek pozice pinů. Takže: konektor řidiče: -hnědá na hnědou ze sedačky -modro žlutá na modrou ze sedačky -zeleno žlutá na černou ze sedačky konektor spolujezdce: -hnědá na hnědou ze sedačky -hnědo žlutá na modrou ze sedačky -šedo žlutá na černou ze sedačky Editováno: 6. Červenec 2011, autor: Wojnar Edituj příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.