black.trz Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 Zdravím všechny, potřebuji poradit mam octavii combi r.v.2001 4x4 a potřebuji vyměnit gufero na převodovce vedle PP naboje. Poloosu vytahnu bez problémů po povolení šroubu tisicihranem M8, ale problém mi nastane že mi nejde vytahnou druhá část náboje , která zustavá v převodve , tak abych se dostal k tomu guferu. Přípravek na to nemám, tak chci vědět jestli je to možné vytáhnout bez tohoto přípravku. Odkryl jsem v tom naboji nejakou plastovou krytku a za ni je dira cca průměr 12mm ale uvnitř jsem neviděl žadný zavit ani nic jineho a díra je hluboká cca 20cm, snad až do převodovky.Poradí mi někdo díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 Zdar, jak si to vtedy rozobral - podarilo sa vytiahnuť ten náboj ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.