semirr96 Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 zdarec mal so auto na geometrii vid vysledok na prilohe nejde mi ale do hlavy po nastaveni som sadol do auta a volant vobec neni v priamej polohe a mam dilema ze ci nebude snimac natocenia volantu blbnut ESP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semirr96 Vloženo 8. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 (editace) tak nic moc ste ma nepotesili tak a obratime sa na inych majstrov Editováno: 8. Srpen 2011, autor: semirr96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NRoctavia Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 Zdravim Ta, mam podobny problem, ale od novoty auta. Auto Skoda Octavia 2/2010, a od novoty mi taha doprava a volant je jemne nakrivo. Na geometrii som bol 3x, ale ani na 3ti krat sa nepodarilo problem odstranit. Viem, ze naposledy-vcera, robili geometriu tak, ze pred geometriou napichli auto na diagnostiku, nastavil na diagnostike snimac volantu na nulu, a potom zacal robit geometriu. Neviem ako je mozne, zakazdym su vysledne cisla ine, a vzdy to taha jemne doprava. Podotykam, robi to na letnych 225/45/17 ako aj na zimnych 195/65/15. Neviem si dat rady, ale kym je geometria v poriadku, asi kaslem na to. Kym ti netaha do strany, bud rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 NROCTAVIA: Ved mas auto rok vyroby 02/2010 auto je este v ZARUKE!!!!!!!!!! REKLAMOVAT!!!!! REKLAMOVAT!!! REKLAMOVAT!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 s geometriou na záruku veľa nepochodí,na to sú servise veľmi-veľmi háklivé....a ak by to chcel riešiť cez ŠA Slovensko,tak asi tiež Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 LIBERO: Auto mu taha jemne do prava od novoty. MYSLIS ZE TO NIE JE NA ZARUCNU OPRAVU. To je co za fusera ked robi geometriu 3x a vzdy ma ine hodnoty!!!!:feve: Skus iny SERVIS SKODA!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 sám som zvedavý čo mu v servise povedia...už vidím ako mu budú hovoriť,že vpálil do nejakej jamy,do obrubníka pri parkovaní....atď-atď-atď....možno natrafí na servis,kde mu to dajú na správnu mieru... nech sa darí NRoctavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.