semirr96 Vloženo 6. Srpen 2011 Vloženo 6. Srpen 2011 zdarec mal so auto na geometrii vid vysledok na prilohe nejde mi ale do hlavy po nastaveni som sadol do auta a volant vobec neni v priamej polohe a mam dilema ze ci nebude snimac natocenia volantu blbnut ESP Citovat
semirr96 Vloženo 8. Srpen 2011 Autor Vloženo 8. Srpen 2011 (editace) tak nic moc ste ma nepotesili tak a obratime sa na inych majstrov Editováno: 8. Srpen 2011, autor: semirr96 Citovat
NRoctavia Vloženo 9. Srpen 2011 Vloženo 9. Srpen 2011 Zdravim Ta, mam podobny problem, ale od novoty auta. Auto Skoda Octavia 2/2010, a od novoty mi taha doprava a volant je jemne nakrivo. Na geometrii som bol 3x, ale ani na 3ti krat sa nepodarilo problem odstranit. Viem, ze naposledy-vcera, robili geometriu tak, ze pred geometriou napichli auto na diagnostiku, nastavil na diagnostike snimac volantu na nulu, a potom zacal robit geometriu. Neviem ako je mozne, zakazdym su vysledne cisla ine, a vzdy to taha jemne doprava. Podotykam, robi to na letnych 225/45/17 ako aj na zimnych 195/65/15. Neviem si dat rady, ale kym je geometria v poriadku, asi kaslem na to. Kym ti netaha do strany, bud rad Citovat
PROCHY603 Vloženo 9. Srpen 2011 Vloženo 9. Srpen 2011 NROCTAVIA: Ved mas auto rok vyroby 02/2010 auto je este v ZARUKE!!!!!!!!!! REKLAMOVAT!!!!! REKLAMOVAT!!! REKLAMOVAT!!!! Citovat
libero Vloženo 9. Srpen 2011 Vloženo 9. Srpen 2011 s geometriou na záruku veľa nepochodí,na to sú servise veľmi-veľmi háklivé....a ak by to chcel riešiť cez ŠA Slovensko,tak asi tiež Citovat
PROCHY603 Vloženo 9. Srpen 2011 Vloženo 9. Srpen 2011 LIBERO: Auto mu taha jemne do prava od novoty. MYSLIS ZE TO NIE JE NA ZARUCNU OPRAVU. To je co za fusera ked robi geometriu 3x a vzdy ma ine hodnoty!!!!:feve: Skus iny SERVIS SKODA!!! Citovat
libero Vloženo 9. Srpen 2011 Vloženo 9. Srpen 2011 sám som zvedavý čo mu v servise povedia...už vidím ako mu budú hovoriť,že vpálil do nejakej jamy,do obrubníka pri parkovaní....atď-atď-atď....možno natrafí na servis,kde mu to dajú na správnu mieru... nech sa darí NRoctavia Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.