Publikováno Srpen 7, 201114 r Nový přírustek do rodiny Room 1.9 TDi 77kw ´07 Výbava: 8 pytlů výhřev sedaček Tempomat Cruise Columbus 4x el. okna CD Changer Climatronic Natáčecí světlomety + Corner Bluetooth handsfree Plánované úpravy: 17" Kentaury štelovák Facelift RS předek Navi Columbus Led interiér Upraveno Září 5, 201213 r od Pitris.K
Duben 19, 201213 r Autor Tachometrově 150t, ale dneska se ničemu nedá věřit :-) Taak po montáži Columba jsem se rozhodl vyřešit problém s anténou, v autě mám jen jednu.Napadlo mě sehnat z vrakáče komplet anténu, obalit ji do bublinkové fólie at nikde nerachotí a namontovat pod kastlík spolujezdce.Příjem rádia by potom měl být v pořádku.Podle mě je to nejlevnější řešení :-)
Duben 19, 201213 r Peťo ... krasavec ... viděl jsem naživo a velice velice pěkný Roomik to je Tak spustu km bez nehod a ať výjdou všechny úpravy!!! Trochu odbočím ... myslíš,že by ještě stále byla možnost se domluvit na to lepení té folie?? ;)
Duben 21, 201213 r Autor :-) Avior, jinak jsou na prodej :-) Tomik, jasně, fólie na tebe stále čeká :-) Upraveno Duben 21, 201213 r od Pitris.K
Duben 21, 201213 r Ty by byly hezke na zimu malo paprsku a kolik pak cena ? Klidne do sz Odeslano z Iphone 4S
Duben 22, 201213 r Peťo: tak to jsem moc rád .... to se teda domluvíme na to lepení Co kupuješ za kola ... prozraď
Duben 22, 201213 r Autor Jěště nevím, nějaké 17ky, mě se líbí Trinity a Kentaury, už pomalu sháním :-) Musím pomalinkuu... :-)
Duben 22, 201213 r Jasně .... chápu .... taky nesmím moc divočit Ještě jezdíš přes týden služebně do kurzu .... nebo už jsi doma??
Duben 23, 201213 r Autor Změny? :-) Za tu dobu jen Columbus, musím přidat nějaké foto.Moc času ted není no :-( však víš.
Duben 23, 201213 r Jj o čase mi nemusíš nic říkat ... práce/malá atd atd atd A nemáš strach o toho Columbuse (jako že jsi ho nějaký spoluobčan půjčí a už nevrátí)?
Duben 23, 201213 r Autor Tak to víš, že mám :-) kdo by neměl... asi budu v autě na noc nechávat pesana :-)
Květen 4, 201213 r Autor Roomík se ozval tak jsem mu dopřál nový olej Shell Helix ultra extra 5w30 a komplet všechny filtry.Chrochtá jako za mlada :-)
Květen 4, 201213 r No tak sláva .... ty mu dopřáváš ale tak to má být Já dal zase moji Fabuli nové přední kotouče ATE Power Disk a desky Brembo .... příští týden půjde na vyčištění a doplnění klimatizace Peťo a pak se domluvíme na ten polep .... doufám,že to ještě platí díky
Květen 5, 201213 r No záleží co všechno bude dělat ... ale bavili jsme se od odsátí,desinfekci,doplnění a natlakování .... výměna kabinového filtru .... že bych se mohl vlézt do 1500kč ... Máš někoho na klimy? Upraveno Květen 5, 201213 r od Tom077
Květen 5, 201213 r Autor až to budeš chtít řešit tak mi cinkni, domluvím ti to za polovic... jo? Profi...
Září 9, 201213 r Autor V tomto týdnu nahodím nová kola Kentaur tak jsem zvědav jak budou na NEscoutu vypadat :-)
Září 9, 201213 r Pěkně provokuješ ..... jedny z nejpěknějších kol OT: volal jsem ti,pak dej o sobě vědět,mám zájemce na kosmetiku a já chci domluvit tvého kamaráda ... polepy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.