Pitris.K Vloženo 12. Září 2012 Autor Vloženo 12. Září 2012 Ahoj tak lampičku mám zapojenou.musím říct, že supr práce.Moc děkuji S -Talkerovi :-) Citovat
Pitris.K Vloženo 3. Říjen 2012 Autor Vloženo 3. Říjen 2012 Dnes návštěva u Hellera ( dílenská akce ) mám novou jednotku bluetooth.Stará odešla.Vše grátis :-) takže spokojenost Citovat
LKS_ Vloženo 3. Říjen 2012 Vloženo 3. Říjen 2012 Mocpěknej Roomík no hald kola dělají auto:) jinak ten motor ti dost závidím.. mít ho v Roomstříku, tak je hned přechipovanej Citovat
Pitris.K Vloženo 3. Říjen 2012 Autor Vloženo 3. Říjen 2012 Taky bych hned čipoval nebýt toho DPF, který zatím čistí tak jak má :-) Citovat
Richiis Vloženo 28. Prosinec 2012 Vloženo 28. Prosinec 2012 Kuurec ten Roomster mi je povědomý.. nejezdíš stím často v Ostravě? Hrabůvka, Dubina.. Citovat
jozzi Vloženo 29. Prosinec 2012 Vloženo 29. Prosinec 2012 Ja Ti odpovim jezdi pamatujes si sraz na sterkovne ? Tak se taky castecne ukazal Citovat
s-talker Vloženo 2. leden 2013 Vloženo 2. leden 2013 Jak to dopadlo s tou starou jednotkou BT? Nejak nam to nevyslo PS: nemate tam u vas ted nejake misto? Kamos se snazi dostat k vam Citovat
Richiis Vloženo 2. leden 2013 Vloženo 2. leden 2013 Pamatuju si na Hlučín moc dobře, ale pak někteří jeli směr Darkovičky na focení a vy jste dali přednost jakési vylovené rybě ze štěrkovny A toho Roomstera jsem na Hlučíně určo neviděl, as tam byl v tu dobu, co jsme tam nebyli. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.