Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,známý má ve ll octavě neorigo rádio a koupil si origo(velké),které zapojil,ale šumí mu na FM(není čistý příjem).Máte nějaký tip,jak ho odstranit?Omlouvám se předem,jestli se to už řešilo....

• Autor

Ahoj,známý má ve ll octavě neorigo rádio a koupil si origo(velké),které zapojil,ale šumí mu na FM(není čistý příjem).Máte nějaký tip,jak ho odstranit?Omlouvám se předem,jestli se to už řešilo....

Odpojit-demontovat fantomove napajanie radia ktore tam mal pri neoriginalnom radii..:)

• Autor

Ještě říkal,že u toho starého neorigo rádia měl zapojený nějaký asi kovový váleček v molitanu,ale na to origo rádio mu to nesedí,takže to bude asi ten špatný příjem.Nevíte,jak to má vypadat,aby mu to tam šlo zapojit?Díky....

Odpoved mas HORE.;)

• Autor

Tohle není zrovna můj obor,ale co je fantomové napájení-jak to vypadá? To je ten váleček(co jde asi k anténě)?

ANO ten valecek je Fantomove napajanie radia. Odpojit a zasunut antenu do radia.

Nepochopim ludi ktory sa do toho nerozumeju a idu nieco montovat.

Aj pri montazi radia moze zhoriet auto.

Upraveno od PROCHY603

• Autor

On ho má odpojené,protože mu to tam nejde spojit,má tam ten konec na neorigo rádio.Tak si myslí,že mu ten signál proto zlobí,že to nemá zapojené....

• Autor

Myslím,že tu anténu má napojenou na přímo,bez toho "válečku" a blbne mu ten příjem.Před tím tam měl neorigo rádio a když ho měnil,tak ten "váleček"napojený měl a hrálo mu to bez problémů.Dal origo rádio,"váleček"tam nedostal(jiný konec) a blbne mu příjem.Nevím,jestli ten "váleček"má na to vliv,ale chce to odemne zjistit,protože nemá net a já jsem na tohle anti :)

:kuk: Original RADIO NEPOTREBUJE FANTOMOVE NAPAJANIE RADIA!!!! Fantomove napajanie radia TREBA ODPOJIT-DEMONTOVAT A NAPOJIT LEN ANTENU DO RADIA!!!!

HOD FOTO ANTENY A HOD FOTO RADIA

Upraveno od PROCHY603

• Autor

Foto mi nedal,řeknu mu co jsem zjistil,když to nepomůže,tak budu otravovat dál popř. i s fotkama.Zatím díky,měj se....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.