Publikováno Srpen 8, 201114 r Ahoj,známý má ve ll octavě neorigo rádio a koupil si origo(velké),které zapojil,ale šumí mu na FM(není čistý příjem).Máte nějaký tip,jak ho odstranit?Omlouvám se předem,jestli se to už řešilo....
Srpen 12, 201114 r Autor Ahoj,známý má ve ll octavě neorigo rádio a koupil si origo(velké),které zapojil,ale šumí mu na FM(není čistý příjem).Máte nějaký tip,jak ho odstranit?Omlouvám se předem,jestli se to už řešilo....
Srpen 12, 201114 r Odpojit-demontovat fantomove napajanie radia ktore tam mal pri neoriginalnom radii..
Srpen 12, 201114 r Autor Ještě říkal,že u toho starého neorigo rádia měl zapojený nějaký asi kovový váleček v molitanu,ale na to origo rádio mu to nesedí,takže to bude asi ten špatný příjem.Nevíte,jak to má vypadat,aby mu to tam šlo zapojit?Díky....
Srpen 12, 201114 r Autor Tohle není zrovna můj obor,ale co je fantomové napájení-jak to vypadá? To je ten váleček(co jde asi k anténě)?
Srpen 12, 201114 r ANO ten valecek je Fantomove napajanie radia. Odpojit a zasunut antenu do radia. Nepochopim ludi ktory sa do toho nerozumeju a idu nieco montovat. Aj pri montazi radia moze zhoriet auto. Upraveno Srpen 12, 201114 r od PROCHY603
Srpen 12, 201114 r Autor On ho má odpojené,protože mu to tam nejde spojit,má tam ten konec na neorigo rádio.Tak si myslí,že mu ten signál proto zlobí,že to nemá zapojené....
Srpen 12, 201114 r Kazde autoradio musi mat napojenu antenu . Antena sluzi na prijem signalu AM/FM. LINK: http://www.audio.sk/?page=article&id=136
Srpen 12, 201114 r Autor Myslím,že tu anténu má napojenou na přímo,bez toho "válečku" a blbne mu ten příjem.Před tím tam měl neorigo rádio a když ho měnil,tak ten "váleček"napojený měl a hrálo mu to bez problémů.Dal origo rádio,"váleček"tam nedostal(jiný konec) a blbne mu příjem.Nevím,jestli ten "váleček"má na to vliv,ale chce to odemne zjistit,protože nemá net a já jsem na tohle anti
Srpen 12, 201114 r Original RADIO NEPOTREBUJE FANTOMOVE NAPAJANIE RADIA!!!! Fantomove napajanie radia TREBA ODPOJIT-DEMONTOVAT A NAPOJIT LEN ANTENU DO RADIA!!!! HOD FOTO ANTENY A HOD FOTO RADIA Upraveno Srpen 12, 201114 r od PROCHY603
Srpen 12, 201114 r Autor Foto mi nedal,řeknu mu co jsem zjistil,když to nepomůže,tak budu otravovat dál popř. i s fotkama.Zatím díky,měj se....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.